Nejste přihlášen/a.
Tak to je ještě dobrý,když to šlo spodem.Horší by bylo,kdyby se Vám to vrazilo nahoru.Zelený mozek...Panebože...
doplněno 29.03.12 22:51: Když už si z nás chceš dělat legraci,neva,takových je tu víc,ale ať to má alespoň nějakou úroveň...Tohle bylo vyloženě slabý...
No a co, Ahasvere, mohl by se aspoň stát armádním generálem. Armáda má přece zelené mozky, jak známo.
Jinak, hochu, jsi trouba a jen to, že jsem slušně vychovaná, mi zakazuje použít silnější slova. Když mám žízeň a není nic k pití, vypiju kde co? To bys příště mohl sáhnout třeba po Savu, louhu, či kyselině sírové. Takového dementa jsem tady už dlouho neviděla.
Jinak zelený lejno je to nejmenší, co mohlo přijít. Podívej se třeba na Slunce, seno..., jak malý Jirka otrávil králíky anilínovými barvami. Ty jsi tedy opravdu dílo, jelito...a vůbec! Jaga.
U nás se vyprávělo o jednom maníkovi, který prý vypil i koze pití. Nebyl jsi to náhodou Ty?
Zdravím...Žádný strachy, konkrétně Vám se určitě nic nestane...
Příště zkuste vypít víc druhů barev, kupte si čtvrtky a až to bude chtít ven, tak zkuste nějaké abstraktní obrazy, které příležitostně nabízejte ve všech možných galeriích a nenechte se odradit, jistě jste již slyšel o uměleckém výtvoru s názvem umělcovo hovno, které na aukcích dosahuje závratných cen...
Třeba zbohatnete na moderním umění...
Nebo vypijte bílou , zapijte šaraticí a až budete pořádně natlakovanej tak si vymalujte doma
Fantazii se meze nekladou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.