Nejste přihlášen/a.
jde to...ale připrav rodiče ,že ta jejich podpora tvého talentu vyjde cca.na milion,než si tě všimneme ,my běžní občané...jen za book při rozjezdu dáš 50tis. a spousta snahy a vytrvalosti.Jak tohle vše opravdu máš,hurá do toho.
V dnešní done netu,facebooku,twitru...atd.třeba se ti povede spojit s někým kdo si tímhle prošel(já bych zkusila přes očko)buď jejich redakci kde jim prošla spousta talentů... Voxel,Harich...ale všechno stojí peníze.
Pokud si dáš klip na Youtube a má nějaký počet shlédnutí,můžeš nahrávat zdarma v Anglii v prestižním studiu,ale tak daleko nejsi.Hlavně to chce super pecku,potom klip a pak aby se na něj vůbec někdo chtěl dívat.
Já bych chtěl být gynekolog slavných hvězd, ale školy mi na to přijdou zbytečný. Ruce mám a p**u taky poznám
Ne teď vážně. Škola asi není u tohoto moc důležitá. Hodně zpěváků a zpěvaček nemá konzervatoř, ale ten hlas skutečně mají ... od přírody. Jestli si myslíš, že ten hlas na to máš, zkus nějakou talentovou soutěž nebo něco, kde se předvedeš světu... Držím palce.
Hlas mám rovněž, spousta všech těch Superstár si myslí totéž, víš ono mít hlas nestačí. Izabelko ty už dnes víš, že jsi lepší než všichni učitelé na konzervatoři, tobě by měli zlatého slavíka dát okamžitě, natočit s tebou CD a poslat tě do světa. Ještě někdo jiný si myslí, že máš hudební sluch, hlas, rytmus v těle, že jsi prostě téměř "hotová" zpěvačka? Kde tě můžu slyšet?
Pokud zpíváš takto, budu ti z fleku dělat manažera ale na tu konzervatoř půjdeš i tak.
Téda, Liduš, jak jste na ně přišla? Ta Rusajda, to je nářez! A u té druhé stačilo už úvodní nasazení, aby mi přeběhl mráz po zádech.
Pro izabellu: Ta druhá už určitě pár let dostává prvotřídní školu, ta první nejspíš taky.
"hm" přišla jsem na ně jen díky poraďte.cz. Je tu odkaz na černouška zpívajícího českou lidovku, hledala jsem kdo to je, co to je za chrámový zbor... a na Yutube mi to nabídlo zpívající děti, Anastasja to je prostě neuvěřitelné a je tam takových úžasných slavíčků ze všech zemí světa docela hodně. Ten den, kdy jsem to našla jsme s manželem seděli půl dne a poslouchali a poslouchali.
Liduš, úžasné. Obě holčičky pracují určitě s učiteli zpěvu a ruská holčička ještě s choreografem. Však ne nadarmo se říká, když máš talent, tak se neubráníš. Ta třetí má talent, ale ne školu. Izabel opravdu si myslíš, že při takl obrovské konkurenci jen bude stačit stoupnout si na jeviště? Víš, že i špičky, jako je Bílá, Gott, Vondráčková a tak bych mohla jmenovat ještě hodinu, spolupracují strále a trvale s učiteli zpěvu? Neexistuje, abys vstala od počítače nebo od televize a vylezla na pódium a uspěla.
Hudební průmysl je v ČR rok od roku ve větším úpadku a pokud nemáš opravdu sponzora,tatku,jsi extra jiná zpěvačka, tak nemáš šanci. Pokud umíš dobře zpívat zkus sbor, místní kapely,... nechci ti kazit iluze, ale opravdu hudba jde od 9 k 1 Zkus udělat zpívání na Youtube aspoň budeš vědět názor od jiných nezaujatých lidí a budeš mít větší šanci na získání sponzorů a vydavatelů. Tude vede cesta pro talent bez finančních možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.