Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to máte vy

Od: misicka* odpovědí: 23 změna:

Jak to máte vy kolik máte aut my máme dvě jedno nové a jedno staré starší je v uvozovkách moje je my 19 let takže s ním jezdím já a používá ho tatka v případě nouze těd si bude kupovat své pracovní a druhé má mamka do práce na nákupy a tak. takže máme dvě auta a budeme mýt tři jak to máte vy?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Řekněte rodičům ať se na třetí auto vykašlou a raději zainvestujou do vašeho vzdělání. Na to že Vám je devatenáct, je Vaše čeština tragická.

A auto nemám. Někdo má tři, já žádné. Nemám na to peníze.

ahasver4*
hodnocení

5x

Já mám jen jedno a meju si ho sám...

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

bez radsi na face tam takovehle veci resi *zed* tohle je fakt moc

hodnocení

2x

My doma máme 6 členů rodiny, kteří se dokážou vyjádřit svým mateřským jazykem bez chyb. Kdo má víc?

denita*

Jáááá! :) Nás je sedm.

poiu*
hodnocení

0x

Já jich mám 7 (na každý den v týdnu jedno) a mýt je dávám do myčky.

denita*
hodnocení

0x

My máme dvě. Tátovo a mamčino. Volvo a Renault. Proč se ptáte?

buss
hodnocení

0x

Obměňuji co dva roky, jinak tři, ale co ťa po tom?

stirecek*
hodnocení

0x

Auto jsem dal manželce a když někam potřebuju tak jí řeknu a ona mě odveze nebo pro mě přijede a mám to bez starostí.*smich*

parezkiller*
hodnocení

0x

já mám Tatru 813 8x8 ( a další vojenská vozidla) a manželka Citroen.

lidus*
hodnocení

0x

Můžete mi vysvětlit co je vám do toho kolik má která rodina aut? Zítra se budete psát zda máme myčku, pračku, slepice či kozu.*ua*

doplněno 29.03.12 20:19:

ptát- to S je překlep, omlouvám se.

29.03.12 20:20
A mate? *smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Už jen jedno auto ,Minibike,Ctyrkolku a bývalý Yamahu grizzly.Taky Babetu a Piagio skútr.

jumba
hodnocení

0x

Já jich mám plnou krabici. Od angličáku, až po plastové. Na setrvačník, až po ovládací. Možná si taky koupím ještě nějaké, ted jsou takové pěkné moderní. Jo a mám i vrtulní na ovládání a je jen 3 roky staré.

hodnocení

0x

Takže vy máte 2 auta a budete umývat 3? *bzum* Jak tu někdo psal opravdu by vaši rodiče měli zainvestovat do vašeho vzdělání

hop®

Fatálku, neber to špatně, ale také děláš prohřešky proti spisovné češtině. I když uznávám, že vzhledem k ostatním příslušníkům Tvé generce je jich minimum. Ale pokud chceš komentovat jazykové vzdělání jiných, snaž se to napsat bez gramatických chyb. Díky. Jdu po Tobě, těš se! :-P*pusa*

aroff
hodnocení

0x

Tak jsem je schválně přepočítal a je jich 389 kousků. Drtivá většina 1: 43 , 23 kusů 1: 18. :-P

Ještě můžu spočítat letadla (W.W. II 1:72) :D

jamamba*
hodnocení

0x

Já jich mám třicet, jsou na setrvačník, měla jsem ještě tatru sklápěčku, ale tu mi ukradl domovník, nevím, co s ní udělal, je mu šedesát a nevejde se do ní...

doplněno 29.03.12 23:23:

Jinak mám ještě pár Igráčků, psa a tchýně měla zase raka, než jí ho vyléčili..

ladinpraha*
29.03.12 23:22
hodnocení

0x

.

Jak to máte vy

"SEJMI ŽLUTÝHO BROUKA" bum *smich* to je sranda ho v reálu potkat a jakože u nás po Jičíně jeden takovej jezdí *smich* to už pak chce dobré reflexy a smysly a pevnou pěst

frame*
hodnocení

0x

Když jsem žil u rodičů, byli jsme 3 členi + malej čerstvě narozenej prcek. Auta jsme měli "logicky" čtyři. Trpěli jsme nedostatkem parkovacích míst. Mohli jsme parkovat pouze za sebou a to znamenalo, že vždy bylo potřeba to auto co bylo vzadu. Často jsme tedy nehleděli na to čí které auto je, ale použilo se to neblíže k ulici, protože to neustálé přeparkovávání byla hrůza. Dnes žiji sám a mám auto jedno.

hop®
hodnocení

0x

Misicko, nemám zadne svoje auto, a neni mi 19 let. Tak to mam ja, a s tou cestinou to mam taky trosku jinak...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Já osobně bych dala domácnostech , kde je víc než 2 auta nějakou daň. Bydlíme v pěkné čtvrti. Většina velkých bytů má pouze jedno auto, ale malé byty mají aut několik až 4 auta. Díky těmto lidem je plné parkoviště. Škoda, že nejde vymyslet parkovací daň. Alespoň v některých čtvrtích by to pomohlo. Hodně lidí jezdí do práce autem. Přitom jedou pouze 5 až 10 km a bydlí ve městě. Parkují kde se dá a já když přijedu do města, nemám na těch 60 min kde parkovat. Nemůže lidi jezdit MHD nebo na kole?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]