Nejste přihlášen/a.
Jak to máte vy kolik máte aut my máme dvě jedno nové a jedno staré starší je v uvozovkách moje je my 19 let takže s ním jezdím já a používá ho tatka v případě nouze těd si bude kupovat své pracovní a druhé má mamka do práce na nákupy a tak. takže máme dvě auta a budeme mýt tři jak to máte vy?
Takže vy máte 2 auta a budete umývat 3? Jak tu někdo psal opravdu by vaši rodiče měli zainvestovat do vašeho vzdělání
Fatálku, neber to špatně, ale také děláš prohřešky proti spisovné češtině. I když uznávám, že vzhledem k ostatním příslušníkům Tvé generce je jich minimum. Ale pokud chceš komentovat jazykové vzdělání jiných, snaž se to napsat bez gramatických chyb. Díky. Jdu po Tobě, těš se!
Když jsem žil u rodičů, byli jsme 3 členi + malej čerstvě narozenej prcek. Auta jsme měli "logicky" čtyři. Trpěli jsme nedostatkem parkovacích míst. Mohli jsme parkovat pouze za sebou a to znamenalo, že vždy bylo potřeba to auto co bylo vzadu. Často jsme tedy nehleděli na to čí které auto je, ale použilo se to neblíže k ulici, protože to neustálé přeparkovávání byla hrůza. Dnes žiji sám a mám auto jedno.
Misicko, nemám zadne svoje auto, a neni mi 19 let. Tak to mam ja, a s tou cestinou to mam taky trosku jinak...
Já osobně bych dala domácnostech , kde je víc než 2 auta nějakou daň. Bydlíme v pěkné čtvrti. Většina velkých bytů má pouze jedno auto, ale malé byty mají aut několik až 4 auta. Díky těmto lidem je plné parkoviště. Škoda, že nejde vymyslet parkovací daň. Alespoň v některých čtvrtích by to pomohlo. Hodně lidí jezdí do práce autem. Přitom jedou pouze 5 až 10 km a bydlí ve městě. Parkují kde se dá a já když přijedu do města, nemám na těch 60 min kde parkovat. Nemůže lidi jezdit MHD nebo na kole?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.