Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DX.com - zkušenosti

Od: nikol996 odpovědí: 18 změna:

Má tady někdo zkušenosti s eshopem DX.com? Chci si tam koupit telefon a tablet, ceny jsou velice příznivé, ale bojím se, zda to nebudou nějácí podvodníci...Třeba, když zadám číslo účtu, tak jestli mi nevyberou veškeré peníze a také, jestli jste spokojeni s kvalitou zboží..přeci jen, jedná se o čínský eshop..Děkuji :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

0x
Podvodníci to nejsou. Zkušenosti mám jen dobré, akorát je třeba počítat s delší dobou dodání, cca 3 týdny.

hodnocení

0x

Objednával jsem jednou, zboží přišlo za 5 týdnů a v pořádku. To ale oni píšou a je to pochopitelné. Zboží posílají lodí a to chvilku trvá.
K placení jsem použil paypal a ten je dostatečně prověřen a funguje bez problémů.

komyska

zboží posílají letadlem, kdyby to šlo lodí , tak by to šlo mnohem dýl :D

hodnocení

0x

Kupuji u nich několik let. Jsou naprosto Ok. Dokonce u akumulátorů udávají reálnou kapacitu, nejen deklarovanou výrobcem. Platí se přes PayPal, či platební kartou. Převodem z účtu by jste platil velký poplatek navíc. Platby jsou bezpečné. Kvalita zboží je přiměřená.

blacky
hodnocení

0x

Taky jsem z Dx.com parkrát nakupoval doba dodání cca. měsíc, vše přišlo v pořádku. Ale POZOR u hodnotnějšího zboží platí :

U zboží do hodnoty 22 eur se neplatí clo, ani DPH.

Na zboží v hodnotě od 22 do 150 eur se vztahuje DPH, nikoli clo.

Zboží nad 150 eur podléhá clu i DPH.

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky nebyl problém cca 10 nákupů.

praivo*
hodnocení

0x

Taky se přidávám s pozitivními zkušenostmi.

Mimochodem, kdo si všiml, že už mají stránky i v češtině?

mases*

A kdo prosím doručuje po ČR když to sem příjde?Kurýr nebo pošta?Stalo se mi totiž že jsem si kupoval tričko ale z jiného eshopu z nizozemska a když jsem přišel domu z práce tak byl balík zastrčený za schránkou že by si ho mohl někdo vzít a proto bych se bál třeba u telefonu :( jak to tedy je když vás nezastihnou doma?To tričko taky nevým jak přišlo,jestli poštou nebo kurýrem,vím jen že připlulo lodí do česka :-D...

Mě doručila Česká pošta klasicky zazvonili, byl jsem doma. Myslím že pokud bych nebyl, tak to přede dveřmi nenechají.

zakus*
hodnocení

0x

DX ma take sklad v Holandsku (nektere zbozi) a potom odpada martyrium s DPH a proclenim. Adresa primo na EU sklad je http://eud.dx.com

majsterjoe*

Vtomto případě, se ale platí cena přepravy, respektive u levnějších věcí. Přeci jenom, přímo čína ma přepravu zadarmo. Ale za to je to rychleji doma.

jpsjps
Nesmysl neni to zadny sklad ale objednane zbozi predaji Holandskemu prepravci a pokud je hodnota vyssi nez 22eur tak se normalne DHP plati! Osobni zkusenost. Doporucuji kupovat primo z dx.com jr to levnejsi. eud.dx.com pouze velice chytre mate a u lidi vzbudit dojem ze se hedna o EU sklad coz se mu dari.

biker*
hodnocení

0x

Jak již bylo řečeno podvodníci to opravdu nejsou.Nakupoval jsem tam 4 krát doručení cca 30 dní.Pokaždé jen levné věci do oné částky 22 eu takže bez cla dhp.Pokaždé bylo doručeno ČP do schránky.Telefon /tablet se nevleze do schránky takže pokud nebudeš doma vyzvedně si jej na poště.Chce si to propočítat kdybyste platil clo dhp jestli se to vyplatí.

mases*

A kolik se platí clo?A kolik % je dph když bych třeba kupoval něco za $100?Kolik by byla konečná cena cca.? :)

zakus*
hodnocení

0x

Před týdnem mi přišel blesk za cca 3000,-. Objednáno přes EUD, doručeno za 10 dní bez cla a DPH. Na obálce nebylo označení "Bez cla". U jiných zásilek přímo z Číny i menších hodnot jsem několikrát DPH doplácel.

otakar*
hodnocení

0x

Nedopuručuji !

koupil jsem u nich zboží a dosud nedošlo . Dluží mě peníze a přes několik urgencí jsem je ještě nedostal nazpět.

mases*

Tuším že u PayPalu je garance vrácení peněz když vám do 40dní zboží nepříjde a oni to už z prodávajícího pak vytáhnou :)

kolemjdouci

již delší dobu 180 dní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]