Nejste přihlášen/a.
Má tady někdo zkušenosti s eshopem DX.com? Chci si tam koupit telefon a tablet, ceny jsou velice příznivé, ale bojím se, zda to nebudou nějácí podvodníci...Třeba, když zadám číslo účtu, tak jestli mi nevyberou veškeré peníze a také, jestli jste spokojeni s kvalitou zboží..přeci jen, jedná se o čínský eshop..Děkuji
Taky se přidávám s pozitivními zkušenostmi.
Mimochodem, kdo si všiml, že už mají stránky i v češtině?
A kdo prosím doručuje po ČR když to sem příjde?Kurýr nebo pošta?Stalo se mi totiž že jsem si kupoval tričko ale z jiného eshopu z nizozemska a když jsem přišel domu z práce tak byl balík zastrčený za schránkou že by si ho mohl někdo vzít a proto bych se bál třeba u telefonu jak to tedy je když vás nezastihnou doma?To tričko taky nevým jak přišlo,jestli poštou nebo kurýrem,vím jen že připlulo lodí do česka
...
DX ma take sklad v Holandsku (nektere zbozi) a potom odpada martyrium s DPH a proclenim. Adresa primo na EU sklad je http://eud.dx.com
Vtomto případě, se ale platí cena přepravy, respektive u levnějších věcí. Přeci jenom, přímo čína ma přepravu zadarmo. Ale za to je to rychleji doma.
Jak již bylo řečeno podvodníci to opravdu nejsou.Nakupoval jsem tam 4 krát doručení cca 30 dní.Pokaždé jen levné věci do oné částky 22 eu takže bez cla dhp.Pokaždé bylo doručeno ČP do schránky.Telefon /tablet se nevleze do schránky takže pokud nebudeš doma vyzvedně si jej na poště.Chce si to propočítat kdybyste platil clo dhp jestli se to vyplatí.
A kolik se platí clo?A kolik % je dph když bych třeba kupoval něco za $100?Kolik by byla konečná cena cca.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.