Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN NEVÍM SI RADY JSEM MLADÝ A DOSTAL JSEM PO OTCI POLE A CHTĚL BYCH HO PRODAT Z REALITKY MNĚ FURT OTRAVUJÍ AT TO PRODAM ALE MNE SE TO ZDÁ MÁLO ZA DESET DVANÁCT ZA METR,JETAM DOCELA DOBRÁ BUDA I PŘÍJEZDOVÉ CESTY K POLÍM A BONITA JE DOBRA.POLE SE NACHÁZÍ U KOSTOMLAT P.ŘÍPEM P.SIROVÝ,DIK ZA ODPOVĚD...
farmy.cz/... Super věc pro lepší orientaci.
doplněno 29.03.12 17:56:farmy.cz/... -Nelze zadat Kosmomlaty, musíte zadat Litoměřice nebo ŘÍP. Zde máte tabulku.
Proč nelze zadat Kostomlaty?
Lze, ale to jsou ceny pro výpočet daně z nemovitosti. Tržní cena se nejčastěji pohybuje v rozmezí od 7-15 Kč/m² zemědělské půdy.
doplněno 29.03.12 18:49: Komomlaty doopravdy nalézt nejde
Pardon, Kosmomlaty nelze nalézt.
Já říkala, že je to orientačně a dala bych si pozor, zda se na místě neplánuje změna územního plánu-stavební místo.
DÍK ZA RADU ALE JAK TO MAM POZNAT JESTLI SE TAM NEBUDE NĚCO DÍT,KORUNKY BY SE HODILI NA OPRAVU ROD.DOMKU,STEJNĚ NA KOLCHOS NEMÁM ČAS §
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.