Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dokázal by někdo podle popisu poznat nebo dát tip na nějakého ptáčka? Před chvíli se mi proháněl po zahradě a nestihla jsem ho odfotit. Byl malý cca jako sýkorka nebo i trošičku větší, černý a malými protáhlými bílými tečkami, na zádech měl jakoby žlutý kabátek, který mu šel až skoro k bříšku, hlava byla černá, ale měl hodně výraznou červenou "čepičku". Díky za rady
Byl mu podobný, ale stehlík to není. Ten ptáček měl červenou hlavu jakoby čepičku na hlavě, ne kolem zobáčku a ty záda neměl vůbec hnědé, ale právě jen černé s bílými tečkami (takové rozmazané oválné, jako má stehlík na Vaší fotce) a ten žlutý kabátek.
Já jsem z toho jelen... teď dvě hodiny sedím u okna a vyhlížím ho! :D Ale on ne a ne přiletět, všude jen samý špaček.
To je možné, protože si nepamatuji, že bych takového už někde viděla. Navíc byl zde jediný a už nepřiletěl. Takže se asi spokojím s takovou odpovědí, protože jinak bych na to myslela celý den, než bych vypátrala co to je za ptáčka... :D
Ten odkaz se mi nezobrazil celý. Pokusím se znovu. jirislama.com/... je tam. Kropenatý s červenou čepičkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.