Nejste přihlášen/a.
Jk ten váš stromek u vás doma vypadá?díky za odpovědi
V podobném duchu - stuhy, slaměné ozdoby, ořechy, žádné cukroví, jednoduchost a málo barev.
Borovička říznutá na místě budoucí čtyřproudovky, takže žádná škoda. Aspoň udělala radost.
Fotku stromku s dárky mám trochu rozmazanou, tady už je po nadílce.
A: MÁME NA ROK NA KLID NÁROK ZAS AŽ DO VÁNOC! Všechny zdraví Jaga.
Byla jsem včera u dcery, za dvěma malými chlapci, vnoučky. Dárků bylo obrovské množství. Dnes jdu na oběd k druhé dceři, okoštovat její kapří řízky a salát a pohladit kocoury. Také mi tam Ježíšek nechal dárky. :DKdyž jsem teď vyfotila svůj stromeček, až na monitoru mi došlo, jaký je studený, skoro nepřístojný bez dárků. Bez lásky, kterou blízcí vyjádřili dárky. Bez toho je to jen světlený bakeliťák Až kvečeru přijedu domů, dám si tam všecko, co jsem dostala. Jen mikrovlnuku neunesu. Ať si můj stromeček taky užije. :D Krásný zbytek svátků všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.