Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tomáš Bandy

Od: janabara* odpovědí: 54 změna:

byla jsem podvedena tímto klukem. je nás spousta. trestní oznámení běží, chystá se soud. ale chlapec se nám vysmívá.

dostal někdo z vás již vráceny odcizené prostředky?

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

finer
hodnocení

0x

Dobrý den,

sice to docela trvalo, ale já od něj zboží nakonec dostal. E-mailem jsme se předtím domluvili na menší změně (zboží, které mi měl poslat původně se již neprodává, tak jsme se dohodli na adekvátní náhradě).

Přeji hodně štěstí.

S pozdravem

Pavel Vaněk

janabara*
hodnocení

tomu nevěřím :(

anetabohacova*
hodnocení

0x
Já jsem peníze obdržela zpět v pondělí . Byli vloženy na můj účet v Bohumíně
janabara*
hodnocení

opět bandy ajeho pohádka, bože to je kretén, už se těším na hlavní přelíčení! smrad hnusnej

janpokorny
hodnocení

0x
Jsem další šťastný ,kterému peníze dorazili zpět .Částka 7800 kc mi byla připsána v pátek .
mates1802*

Když tedy máte peníze, co sem vložit nějaký důkaz, z podvedených na 100% nikdo nevěří, že by někdo peníze dostal zpět, teda ty oveření co sem píšou od samého začátku a ne ty pochybní co sem píšou až když je šetření u konce...

martinaa*

Jojo, náhle se vyrojí plno anonymů, co peníze zpět nebo zboží dostali:D

janabara*
hodnocení

a důkaz? zase další bandyho alias, to je hovado. a čeká, že mu budeme věřit. a nejlepší je, že každá tahle vylhaná pravda se u soudu dobře hodí. takže díky, blbečku

janabara*
hodnocení

čj. KRPT-42817/TČ-2011-070381, nprap. Bystroň Daniel tel. 974 734 482 - ti ,kteří zde píší, že zboží či peníze dostali vůbec neexistují :) nikdo z nich :) pokud nedoložíte vrácení či obdržení, nelze vám věřit. bandy se tu vydává za desítky jiných lidí. píše mi maily z nových a nových adres a snaží se získat informace. najala jsem si soukromého právního zástupce a chystám k hlavnímu líčení mnoho zajímavých zjištění.

ltylecek*
Dobrý den, také jsem se nechal nachytat. Poslal jsem peníze na účet 930629@seznam.cz, kde se vydával za Evu Stružovou. Po zaslání platby nekomunikuje. Snažil jsem se dovolat nprar. Bystroňovi, ale nepodařilo se mi to. Žádám o radu, jak postupovat. Díky.
michael123

Dobrý den, pravděpodobně jsem byl podveden stejným člověkem. Před dvěma týdny jsem si objednal z portálu Hyperinzerce.cz konzoli psp. Dotyčná osoba se vydávala za Evu Stružkovou. Komunikoval jsem s ní pres stejný email jako vy a přes mobil:603933713. Po odeslání platby, přestala komunikovat, balík stále nedorazil a navíc když jsem se s ní pokoušel spojit tak neodpovídala až dnes jsem se dovolal k cizí ženě ,která měla mobil ze zastavárny. Rozhoduju se jak to dál řešit. Narazil jsem na váš komentář a zajímalo by mě jestli ste si kupoval také konzoli psp. Můžete mě kontaktovat na fiala.michael@seznam.cz

finer

Já jsem si také kupoval PSP. Původně to mělo být PSP 3004 za cenu 2000 Kč, nakonec jsem z něho dostal pouze PSP E1004 (neboť PSP 3004 neměl a již se dnes neprodává). Ale zboží nakonec v pořádku přišlo. Byl jsem i kontaktován kriminální policií, které nakonec stačila pouze naše e-mailová konverzace (dá-li se tomu tak říkat). Přeji vám všem hodně štěstí!

janabara*
hodnocení

obraťte se na vyšetřovatele

tiko
hodnocení

0x

dobry den asi jsem narazila na tohoto podvodnika na internetu nabízí tel. celkem levně chtěla bych se zeptat nemate jeho číslo učtu pro ověření jestli je to skutečně on?

janabara*
hodnocení

tomasbandy

Vážena paní " janabaro" co tady zkoušíte peníze jsem Vám již odeslal a vy tvrdíte ,že je nemáte?

Zasílám důkaz

tomasbandy

Důkaz pro Janabara!

Tomáš Bandy
tomasbandy

To jsem zvědav co z Vás vypadne

Co by vypadlo? Poslední příspěvek je z 9.5., platba byla odeslána až 10.5. V každém případě to trvalo trochu dlouho, ne?

janabara*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

tomasbandy

tomasbandy

janabara*
hodnocení

Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a

1. způsobí tak škodu nikoli nepatrnou,

2. čin spáchá vloupáním,

3. bezprostředně po činu se pokusí uchovat si věc násilím nebo pohrůžkou bezprostředního násilí,

4. čin spáchá na věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nebo

5. byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li uvedeným činem škodu nikoli malou. Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

1. spáchá-li tento čin jako člen organizované skupiny, nebo

2. způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.

Konečně pak odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem škodu velkého rozsahu.

Zpronevěrou je: Kdo si přisvojí cizí věc nebo jinou majetkovou hodnotu, která mu byla svěřena, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem škodu nikoli malou. Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

1. spáchá-li čin jako osoba, která má zvlášť uloženu povinnost hájit zájmy poškozeného, nebo

2. spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo

3. způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.

Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

Zbývá jenom vysvětlit pojmy charakterizující výši škody.

Škodou nikoli nepatrnou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč, škodou nikoli malou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 25 000 Kč, větší škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 50 000 Kč, značnou škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 500 000 Kč a škodou velkého rozsahu se rozumí škoda dosahující nejméně částky 5 000 000 Kč.

Při stanovení výše škody se vychází z ceny, za kterou se věc, která byla předmětem útoku, v době a v místě činu obvykle prodává. Nelze-li takto výši škody zjistit, vychází se z účelně vynaložených nákladů na obstarání stejné nebo obdobné věci nebo uvedení věci v předešlý stav.

doplněno 13.05.12 12:39:

(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti nebo těhotné ženě,
c) se zbraní,
d) na svědkovi, znalci nebo tlumočníkovi v souvislosti s výkonem jejich povinnosti, nebo
e) na zdravotnickém pracovníkovi při výkonu zdravotnického zaměstnání nebo povolání směřujícího k záchraně života nebo ochraně zdraví nebo na jiném, který plnil svoji obdobnou povinnost při ochraně života, zdraví nebo majetku vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.

siwi
hodnocení

0x

Dobrý večer , též jsem dnes,se svojí naivností naletěla podvodníkovi, skrývajícím se pod tímto číslem...zítra vše chci oznámit na Policii, jelikož nejde o malou částku ,kterou jsem dnes přeposlala danému člověku na účet a slíbené zboží, které mělo dorazit, nedorazilo...zadáním jeho čísla jsem se dostala sem na tyto stránky...jestli,že již více podvedených lidí podalo trestní oznámení jednomu vyšetřovateli, připojím se i já do asi dlouhého seznamu...

maten1902

Jaký je Váš e-mail? A na jaký účet jste odeslala peníze?

siwi
číslo účtu ,kam jsem peníze přeposlala je 6943812001/5500 a můj email je lidka36@seznam.cz
siwi

jedna žena...několik jmen- Tereza Gajdušková,Eva Stružková,Eva Kvíčalová,Karolína Fluderová...kolik ještě dalších pod jedním mob.číslem?

maten1902

No telefonní číslo je 603933713 ,ale dle mého zjíštění si paní koupila mobil v zastavárně ...

Ten co Vás asi podvedl nebude Tomáš Bandy .

siwi

myslím si, že člověk ,který si koupí mobil v zastavárně, určitě nebude používat sim kartu člověka, který ten mobil do zastavárny dal, nemyslíte?koupí si novou a nepoužívá sim kartu po člověku o kterém nic neví...jinak jsem již udělala právní kroky k tomuto problému a nebudu se více zabývat diskuzí...jen je mi líto dalších lidí, kteří svou naivitou naletí, tak jako já...

kub4as
hodnocení

0x

Taky jsem byl podveden tímto chlapem...Peníze nezaslal z5 i po upozorňováním, že zajdu na policii...Konečně na něj došlo...Mám důkazy proti němu a jsem předvolaný na policii...Doufám, že tě zavřou!

kub4as
hodnocení

0x

Mimochodem jeho profil:

facebook.com/...

dominikablack*

Nemáte někdo bližší informace, zda se vyšetřování už hnulo kupředu?

siwi

vyšetřování jde kupředu, vše již řeší oddělení hospodářské kriminality...je toho dost a trestní oznámení okradených lidí se za poslední dobu pospojovala...tudíž, to už neřeší, jen obvodní oddělení Policie daných okresů...více nesmím sdělovat... dotyčná paní a spol. měli dostatek času vrátit peníze či zaslat zaplacené zboží...

mates1802*

To je sice hezké, ale už je to u konce cca tři měsíce a stále se nic neděje, když si zavolám na kriminálku do Karviné, tak pořád stejná pohádka, za devět měsíců se vůbec nic nezměnilo, nic se neděje, ten zmetek je vysmátek a lidi bez peněz, už ani nedoufám, že je ještě někdy uvidím...

dominikablack*

Nezlobte se, ale takové čekání a neustálé tápání, tomu by snad věřil už jen blázen, že se NĚCO bude dít. Když jsem byla na výslechu, což za 4 měsíce bude rok, tak mi bylo řečeno, že budu nejspíše pozvána k soudu - a hle, všichni mlčí, nikdo se neozve. Co si o tomto my všichni podvedení máme myslet?!

justice

šmankote,dyť on je to Indián...tak to je ouplně jasný, co je to za človíčka...:))

hodnocení

0x

Zaujala mně tato debata,ikdyž podvedená nejsem.Je to zřejmě ,,rómek,,jako vyšitý,ale pokud je to na tom FC opravdu on a je focený u něj doma,tak chudá rodina to jistě nebude.Pakliže tam má i trvalé bydliště,tak si myslím,že si exekutoři pěkně,,smlsnou,,jestli vše nevrátí,co má.Držím všem palce,ať je to co nejdříve!

vykonavatel

Jak to vypadá s tím apačem? Děje se něco? Asi nic moc když mě v pátek okradl o 5.000 Kč. Napište jestli máte nějaké informace.

psmv
hodnocení

0x

Dobry den, taky jsem jedna z podvedenych. Pripad jsem nahlasila na podzim 2011 na policii. Nasledovalo prehazovani z jednoho okrsku na druhy. Neverila jsem vlasnim ocim, kdyz mi tento tyden prisla zasilka, ze je Bandy ve vazbe. Udajne posledni cislo osob, ktere okradl je 530, takze penize zpet clovek jen tak nedostane. Jen doufam, ze ho tam pekne zamestnaji s ukazou mu, jak tezce se penize vydelavaji a ze krast se mena! I kdyz z jeho oci na FB je evidentni, ze je to peknej hajzlik! :(((. Preji vsem okradenym, at se vam penize vrati a Bandymu preji, at je ve vazbe co nejdyl a nauci se slusne chovat!

siwi

...s tím zástupcem, nemám tušení jak bude zvolen...bylo mi jen řečeno, že bude zvolen ten, který je nejblíže soudní prokuratuře kde bude T.B. souzen...příští týden se chci jít zeptat na KPČR jak postupovat a co proto udělat...,jakmile něco zjistím dám vědět...myslím si, že by to mělo být automaticky oznámeno nám všem, kterým přišlo oznámení o vazbě daného obviněného...

sarinka91*

Dobrý den také jsem byla okradená, nahlásili jsme to před rokem a trvalo to hrozně dlouho a nemohli jsme uvěřit, když nám včera přišel dopis. Akorát nevim jak si zvolit toho zástupce, sme až se šumavy. Co sem tu četla, Vám někomu se peníze a nebo zboží co Vám měl dodat bylo vráceno a nebo dodáno?Děkuji za informace

psmv

Dobry den sarinka91, za me jsem nedostala zbozi ani penize :(.

siwi

též jsem ze Šumavy...mé trestní podání bylo podáno v KT...proto mě byla podána informace, že bude za nás zvolen zástupce, co bydlí nejblíže soudu,kde se vše bude projednávat...zatím peníze nemám, ale jsem ráda, že daný je ve vazbě a spravedlnost začíná fungovat...nevím zda bude vše řešen,.tak jak se sluší a patří...musíme věřit

psmv

Siwi, predem diky za jakekoliv zjistene info :). Pokud se taktez neco noveho dozvim, dam vedet.

siwi
hodnocení

0x

dobrý den, též jsem obdržela zásilku ohledně vazby našeho klučiny T.B... doufám, že vše bude probíhat ,tak jak by mělo...nenašla jsem stále jméno našeho zástupce, který nás bude obhajovat před tímto zlodějem...kriminalista, který mě v létě informoval o průběhu zadržení T.B.,mi sdělil, že bude zvolen náš zástupce a jestli,že mu zabavili nějaké účty s penězmi, měli bychom dostat nějaký zlomek částky...nevěřím ve finance, ale chtěla bych spravedlnost se zástupcem nás všech a dostatečně velký trest pro T.B...

psmv

Bezva Siwi, dulezity je, ze uz neokrada dalsi lidi! Prekvapilo me, ze jeste o vanocich radil... :((.O zastupci jsem se docetla v usneseni, ktere mi prislo postou, ale konkretni jmeno jsem taky nenasla. Tusite, jak se k nemu dopidit?...At jsme v obraze :)

sarinka91*

chtělo by to nějak zjistit všechny lidi co okradl a třeba tady na této stránce se domluvit. Psala jsem e-mail tomu pánovi co ten dopis podepsal, jak by sme se mohli všichni domluvit na zástupci,ale nikdo mi neodepsal, takže opravdu netušim jak :(

shanja

Dobrý den,

dopis jsem také obdržela, ale nevím jak já osobně mám postupovat při to volení zástupce, co mám udělat? Nebo nemusím nic? prosím poraďte..

nepodvedeny
hodnocení

0x

jen se zeptám všech podvedených...CHCE NĚKDO ADRESU TOHO CI... INDIÁNA?

2233*
hodnocení

0x

Na co mi bude jeho adresa? Víš kolik tam bude čmoudů? Je ve vazbě, byl jsem tam v říjnu u soudu vypovídat. Seděl tam jako největší lítostínek. Od té doby nemám žádné informace.

nepodvedeny

no dovedu si to představit kolik by se jich vyrojilo...

kolik bylo s ním lidí u soudu?

2233*

Myslíš jako z jeho příbuzenstva? Nikdo tam nebyl. A bylo to veřejné. Sedl tak jen on jako hromádka h.ven a dva kluci s obuškama vedle něj.

nepodvedeny

a rozsudek už nějaký padnul? kolik dostal a jestli to všem musí vrátit?

tomika
Už jsem doma na půlku mě pustily

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]