Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

kde koupit?

Od: dawidececk® odpovědí: 7 změna:
ahoj, znáte nejaky obchod kde se daji koupit takový ty "moderní" plastový (gumový) naramky na ruce? snad víte co myslim,našel bych obrázek,ale bohužel píšu z mobilu.. Praha :) pokud možno co nejlevněji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Já bych si tipl,že někde v Africe,tam to nosí domorodi i na krku.

hodnocení

:) diky za radu,ja radsi tu Prahu :)

sargo*
hodnocení

0x

U nás je mají v hračkářství - ale nevím, jestli pravidelně nebo to bylo náhodné. Viděla jsem je v Puntanele (nebo co tam je v patře) v Metropoli Zličín, což máte skoro určitě pěkně z ruky. *smich*

hodnocení

metropole :D je to od Hájí sice daleko ale snad budou i jinde v Pumtanele :) diky :)

lidus*
hodnocení

0x

Netuším zda je to ono ale u nás v Brně prodávají silikonové, barevné náramky více tlouštěk (dají se koupit po jednom, nebo tenké cca 10ks spolu) 100% je mají stánkaři v jedné boční ulici u Zelňáku a viděla jsem je i v Eva market-což je hračkárna a papírnictví v jednom.

jard2

Mají je tam ještě? myslím na Zelňáku nebo aji v Eva - market? Chtěl bych si nějaký koupit :D :D diky

pohanka*
hodnocení

0x

Dobrý večer, podívejte se na Silic international s.r.o., se sídlem Úvaly, Jiráskova 100.

Nabídka silikonových náramků různých šířek, barev, potisků, metalíza apod. Též silikonové hodinky,opasky a jiné výrobky.

Na stránkách je i e-shop.

V Praze 3 je nabízí prodejna Hippsy, Chelčického 1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]