Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Logo firmy

Od: sulfan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo jaká firma používá takové logo? Myslím, že se jedná o výrobce oblečení, ale jistý si úplně nejsem.

Logo firmy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ludak*
hodnocení

0x

Pěkná blbost.Neviděl si to spíš na pračce nebo jiném el. výrobku?

hodnocení

0x

A cfo to hledat třeba takhle:

google.cz/....

doplněno 28.03.12 00:59:

nebo takhle.

google.cz/...=

dzordz*
hodnocení

0x

Tak ve spojení s oblečením mě jako první napadlo Clinic Antwerp, ale tam jsem jednak žádné A v této pozici neviděl/nenašel a druhak nejspíš ten logotyp "clinic"je nedílnou součástí loga.. tak to asi nebude ono..

clinicantwerp.com/...

sulfan*
hodnocení

Stále hledám, dnes jsem to viděl znovu, přesněji to logo vypadá takto (jen trochu jiné šedé odstíny):

Logo firmy #2

Když jste to viděl, proč jste se nezeptal? A proč to tak nutně potřebujete vědět? To A se podobá znaku Alpine Pro, myslím že s tím křížkem jsem to už viděl někde taky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]