Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám dotaz neobjednával si někdo něco (elektronická cigareta,liquid atd..) ze slevových portálů z
adresy E-BAKOS.COM. Mají super nabídky jen nás zaráží že jsou z Bratislavy a mají všude poštovné v ceně
Děkuji všem co napíšou jakoukoliv zkušenost.Díky
Také mě zaráží to, že záruka je uvedena 0 měsíců, což mi nepřijde fér, ale ceny mají bezkonkurenční, tak hledám také zkušenosti.
Když je opravdu vsechno tak jak ma, tak me aspon vysvetlete, proc je u meho cisla obednavky, uplne neco jineho nez ma být a uz se na vasich strankach ani neprihlasim... Predtim me slo vsechno v pohode.
Protože byl problém s DB na webu a čás byla smazána ale u nás v systému jsou všechny objednávky v pořádku, a na webu se začali čislovat znovu od těch smazanýcj proto se vám pod vaším čísle zobrazuje jiná objednávka.
Mám objednané e-cigarety už měsíc (!), ihned zaplacené převodem, na e-maily nereaguje nikdo na žádném z uvedených kontaktů, objednávka je stále ve stavu "vyřizuje se".
Dobrý den, u elektronické cigarety je označení ego-c, ovšem není uvedena značka Joyetech, znamená to, že cigarety nejsou Joyetech, ale napodobenina, nebo se jedná o jinéhop výrobce ego-c, jakého?
Děkuji za odpověď
4.4.2012 jsem objednával a ihned zaplatil elektronickou cigaretu Ego-T za 683,-Kč. Jednání naprosto zmatečné, info z kupónu nesouhlasí s postupem na jejich e-shopu, poté nutnost se u nich registrovat, v moji objednávce je cigareta Ego-C, přitom jsem objednával Ego-T. Zpočátku odpověděl nějaký IIchman, že zboží odesílají nejpozději do 14 dní od doručení objednávky a že o tomto stavu budu informován. Nicméně se ta nestalo a doposud jsem žádné zboží neobdržel. Na poslední e-mail, který jsem zaslal 17.4. opět žádná reakce(v automatické odpovědi bylo, že mě budou jejich "pracovníci" kontaktovat do 48 hod). Nedodrželi vůbec nic co slíbili, takže pro takové jednání neexistuje omluva. Najdu v sobě poslední zbytek trpělivosti a pokud zboží neobdržím do konce příštího týdne, jsem připraven situaci řešit.
Co to tady IIchmane na mne sakra zkoušíš? Žádné pokud jste mail zaslal a že je odpovězeno, zkrátka zaslal a žádná reakce. Protiřečíš si a jako vrchol všeho napíšeš, že se k tomu možná nikdo nedostal?! Já tě mám kontaktovat ještě jednou?! Kurva to už nemyslíš vážně ty magore. Prvně jsem objednávku dle pokynů zaslal mailem, podruhé to po mne chtělo registraci na tom tvojem debilním e-shopu, kde jsem zadal jasně definovanou objednávku u které byl status přijato. Sám si mi napsal, že o změně statusu budu informován mailem. Pro shrnutí, 4.4 jsem objednával a platil, napíšeš, že zboží dodáš do 14 dní. To se nestalo, omluva žádná, reakce žádná, ale ty si tady vesele diskutuješ na poradně...co tady kurva vůbec děláš?! Moje peníze, stejně tak jako ostatních si zhrábl, tak se starej o nápravu. Zatím to beru jako tvoji naprostou neschopnost, pokud nebude zboží na mé adrese do pátku, t.j 27.4.2012, stane se z toho osobní záležitost. Takže ti upřímně radím, aby si místo obhajování neobhajitelného tady na diskuzi začal balit a posílat zboží.
Jdu do toho s váma taky mě okradl, domluvíme se. Žaloba jasná věc, ale prvně dostane přes hubu
re: Patriot7 . Manžel si také objednal, zaplatil a nic mu od těch podvodníků nepřišlo. Zvažuje možnost, že sedne do auta a zajede si pro toho hajzlíka osobně. Říká prej : atˇ to stojí co to stojí, ale schválně jestli má koule a postaví se mi jako chlap. Já jako žena bych to vyřešila trestním oznámením, ale on si nedá říct...no prostě chlap
Tak tohle už je přes čáru. Ty jsi král všech lhářů, psal jsem ti na tentýž e-mail na kterém jsem s tebou komunikoval po zadání objednávky a na který si tehdy jedinkrát odpověděl. Na ten samý email jsem psal i posledně, ale to mě přišel odkaz na helpdesk, kde jsem zvolil email, který má sloužit pro dotazy týkající se uskutečněných objednávek. Z tohoto mě přišla automatická odpověď, že mě bude do 48 hod. odpovězeno a zase se tak nestalo. Já řádně zaplatil, objednávku dokončil a zboží mě dodáno do těch tvých 15dní nebylo a omluva žádná. (mimochodem v tom jediném mailu jsi mě psal, že zboží odesíláš do 14 dní, tak si sám nastuduj ty tvoje obchodní podmínky, demente. A místo nápravy budeš posuzuvat něčí IQ, jakým právem, kde bereš v sobě tu drzost, zmetku! Já narozdíl od tebe podnikám přes 10 let, jestli vůbec jsi schopen pochopit hlubší význam slova podnikat, ale taková zběsilost by mne v životě nenapadla. Co tady obhajuješ? Komu tady cpeš ty svoje lži? Ok, dám ti jednu jedinou šanci a položím ti jednoduchou otázku. Cigaretu EGO-T(nikoliv C) jsem objednal a zaplatil 4.4.2012 (tato skutečnost mě byla potvrzena obdržením kupónu, který bez zaplacení zkrátka neobdržíte, dále přesný postup podle pokynů, objednávka dokončena a přijata). Kdy mě bude zboží dodáno? Přesný datum(původní termín jsi dávno prošvihnul) a napiš to tady hezky veřejně, když už sem místo starosti o klienty lezeš, ty pisálku Takže to datum
s velkým zpožděním ale dorazilo, vše jak má být jen jiné obsahy nikotinu v liqidech, ale začalo se to hejbat až když jsem napsal na portál kde jsem si zboží platil (deallx) do všech komunikačních e-mailů jsem vždy připsal č.objednávek i kupónú aby to mohli lépe dohledat, od e- bakos mizerná komunikace ale po urgencích na portálu bylo zboží dodáno do týdne. už holt nebudu nakupovat v obchodech s platbou předem ale na dobírku - to se obchodníci jinak otáčejí
Já si přečetl a 15 dní jsem čekal, bohužel jíž uběhlo přes měsíc a stále nic... tak tady nevykládejte nic o podmínkách... Ste prostě podvodnící co si nabrali mraky zakázek a nestíhají... Nechápu jak někdo rozumnej může dělat takovej busines...
Zdravím, jsem pro hromadnou žalobu. udělal jsem všechno jak jsem měl, zaplatil jsem cca 1300,- kč a přišel mi zmateční mail, že jakoby nestíhají. už jsou to skoro 3 týdny a nic. jdu do toho s vámi.
Dobrý den,přes urgence e-bakos nic neposlal,v podstatě jsme dopadli s mužem stejně jako všichni účastníci diskuze.slevový portál nakupvakci.cz byl naštěstí prozíravý a peníze těmto untrvasrmanům neposlal dopředu,takže zakázka byla stornována a penízky jsou zpátky na účtu.
určitě si zapamatuji jména všech jednatelů a majitele firmy e-bakos,pokud někdy zjistím,ze maj jinou firmu dam od nich ruce pryč.
Souhlasím, místo řešení vznklé situace lezete po internetových diskuzích na to máte čas? To je opravdu vrchol všeho. Také čekám do pátku a budu to řešit odstoupením od smlouvy.
Přesně, jste magor a vůbec nechápu, kde berete tu drzost takhle stupidně argumentovat! Jste LHÁŘ A PODVODNÍK! Já psala emaily 3 a nedostala jsem od vás žádnou odpověď ANI NA JEDEN EMAIL! Jediný, kdo mi odpovídal okamžitě byl server nakupvakci.cz. Ikdyž jste to totálně podělali, oni se zachovali jako profesionálové!
mam úplně stejný problém,prachy poslané,ilchman neodpovídá.Napsal jsem jim dnes mail a dam jim čas také do konce týdne. a také bych to vyřešil.Jakým způsobem to budeš řešit ty?slovenská obchodní inspekce?
Jsem úplně ve stejné situaci i z datumem obědnání. Každopádně budu žádat vrácení peněz za voucher který byl pořízen přes slevomat.cz Je to moje první a asi poslední obědnávka přes slevové portály. Je škoda že na to doplatí i ten kdo za to nemůže.
Už tak byla dodací lhůta 14 dní což je na nákup přes internet dost dlouhá doba. Hlavně když zboží se tváří že je na skladě. Po třech týdnech nemám zboží a zatím ani peníze. Pouze omluvný dopis, ale ten mi moc nepomůže, protože ČEZ, Vodárny a bytobé družstvo taky nezajímá že kde vezmu peníze na zaplacení v termínu. Pokud nezaplatím platím penále jak mourovatej.
Naprosto souhlasím. Čekám už od 9.4, kdy byla potvrzená objednávka a nic se neděje jen omluvný dopis. Kupoval jsem přes Abook.cz a budu žádat navrácení úhrady. Pro mě je to také poslední nákup přes slevové portály. Pokud to funguje takto, tak je jen otázkou času, kdy tento druh podnikání zkončí nebo alespoň spolupráce s E-BAKOS.COM.
Jsem pro posbírat všechny co jim nic nepřišlo a poslat hromadné trestní oznámení.Mě taky nic
Jsem na tom stejně také jsem v podobném termínu objednávala, zaplatila a zboží nikde, po jejich omluvném mailu že nestíhají jsem si řekla že počkám ale stále nic už jsem jim na uvedenou adresu kterou uvedli poslala asi 3 maily a nepřišla mi ani jedna odpověď!
Vcera to tam jeste bylo ale dnes je uz veskera diskuze vymazana... co na to rict... Na takove veci cas maji, ale odpovedet na maily to uz ne... Emaily by vlastne ani resit nemusely, stacilo by kdyby poslaly to co jsme si zaplatily...
Dobrý den,
kdo má zájem přidat se k hromadnému trestnímu oznámení na společnost e-bakoš a dotyčného Ilchmana, kontaktujte mě na emailu podvodebakos@gmail.com
čím víc, tím líp
nechci je nijak omlouvat,ano měli hodně velké zpoždění,ale zboží mi opravdu dorazilo a v pořadku
ahoj,ja objednavala a platila asi 5,nebo 4.4,už si to přesně nepamatuju a 30.přišel email,že balíček odesílají a 2.5 opravdu přišel,sice to měsíc trvalo,už jsem psala i na deal lx a ty mi peníze chtěli poslat,s paní sem se domluvila,že ještě počkam a dočkala jsem se...tak snad se taky dočkate...
Ano obědnával. 10.4.2012 jsem si ji obědnal a zatím nic. Poslal jsem jim už 2 maily a taky žádná odpověď. Tak uvidím jak to pujde dál.
Dobrý den,
Ano ceny máme jistě bezkonkurenční, zaruka je na vše podle zákona 24 mesíců, u baterie je to ovšem 6 měsíců a atomizer 3, na webu nemáme ještě všechny informace, a takeé máme mnoho objednávek a nejsme schopni odpovedět na všechny dotazy na mailu, a take máme delší dobu dodání jelikož je toho opravdu hodně proto se čeká déle ale všichni jsou odesíláni postupně jak stíháme doplnovat sklad
E-bakos Slovakia s.r.o
To bych se musel zbláznit.
Stačí si do strejdy Gůgla zadat e-bakos forum a nechat si přeložit hned první odkaz nebo e-bakos diskuse a trochu si počíst.
Ale i kdybych nedal na info z netu, tak stačí podívat se na jejich světově se tvářící stránky, které ovšem jedou jenom v češtině, na odkazy směřující prakticky nikam, pouze k registraci a ceníku a na jejich výhodně se tvářící nabídku celých dvou položek zboží, kterým ale nestačí doplňovat sklady.
Opravdu jsou lidé tak naivní nebo je v tom cosi jiného?
To je právě ten problém, na správný mail. Jediný mail, který mám k dispozici je ten, ze kterého mi přišla potvrzení objednávky 4.4.2012 (shop@e-bakos.com), kam jsem dotaz již zasílal, doručen byl, ale odpověď žádná. Když se podívám na sledování objednávky, pod záložkou kontakt je prázdno. Kam tedy lze zaslat dotaz, kam lze zavolat ohledně vyřízení objednávky?
Dobrý večer,
prosíme kontaktujte nas na mail order@e-bakos.com zde vám bude odpovezeno a dořeší se vaše objednávka
Prý odpověď do 48 hodin BLBOST!... jeto už skoro měsíc co jsem si objednal e-cigaretu ego - T. Už jsem zaslal mnoho emailů snad na všechny vaše emailové adresy co jsem našel. Včetně toho jež tu uvádíte. Ani jedna jediná odpověď mi nepřišla. Slevomat mě ujistil že tento týden již cigareta příde. Ovšem pokud ne, tak mám již sepsané trestní oznámení na e-bakos s.r.o., hned 30.4.
Rozhodně od těchto podvodníků nic nekupujte!
Todle mi poslali
byla vložena odpověď:
ebakos:"No evidentně si nikdo z Vas nečte podmínky a píšete takové příspěvky toto jen svědčí dost o Vasi osobě, všude máme jasně napsáno ze se zboží odesílá do 15 dnu, a všude se uvádí v pracovních dnech takže nevidím problém. Pouze takoví lide kteří nejsou schopni si ani před nákupem přečíst podmínky to už bohužel, pokud tím mate problém zazadejte si o vraceni platby na portále kde jste nakoupili, jak zde někteří Pisou ze jsme schrabli peníze, tak to je na omylu my zadne nemáme od Vas a z portálu zasilaji platby po odeslání zásilek, takže asi tak a pro toho pislaka vulgarniho který zde Pise dodám jen Toto, pokud jsi tak tupej a takto pises ze jsi psal na mail ano psal ale na mail odkud ti došlo potvrzeni o objednávce z automatu a ty pises na ten mail automatu no to už je opravdu ukázka tvého IQ"
Posílal jsem emaili na:
helpcenter@e-bakos.com, order@e-bakos.com, help@e-bakos.com, order2@e-bakos.com... Jestli to sou všechno automaty tak to mě fakt poser co tady píšete za keci helpdesk.e-bakos.com/... Ty si snad myslíš že je každej úplnej kretén.
A takovéto chování k zákazníkovi by si snad nedovolilo ani děcko co si vytvoří ze srandy e-shop. A ještě si dovoluješ mi tykat?
Ok se slušností du taky pryč. Až najdu nějakou adresu kde ten váš obchod má sídlo vsaďte se že rozbiju držku prvnímu koho tam uvidim! a jak tak čtu tak nebudu sám.
Krom toho při objednávce nikde nebylo napsáno že doručujete do 15 dnů. Přidali jste to tam až minulý týden.
A na nějaký podmínky ti zvysoka seru... Vysvětlim ti tedka já, jak to funguje... Já pošlu prachy a ty mi pošleš Zboží! Jestli to necháopeš, tak to je ukázka tvýho IQ.
Já objednal přes portál nakupvakci.cz, stěžoval jsem si u nich, už zboží stáhli a nabízejí mi peníze zpět... učiňte tak taky!
Já jsem na tom stejně, sice jsem od E-bakos dostal odpověď, že mají moc objednávek a nestíhají, ale radši jsem kontaktoval slevový portál Nákupvakci, kde jsem kupoval voucher a zítra by mi měli poslat peníze zpět. Opět se asi potvrdilo známé rečení "Nekupuj levné zboží"
Také už čekám několik týdnů, ale dnes se to konečně hnulo a došel (nevím jestli jenom me nebo i nekomu jinému) obšírný vysvětlující email... Shrnu to asi takto : 1. Dokud nebudou odeslány zásilky Slevomat jim naše peníze nedá takže o ně se bát nemusíte, 2. Pokud si na slevomatu zažádáte budou vám vaše peníze vráceny, 3. Jsou to táké jenom lidi a problém z dodávkou mohl nastat avšak v tom případě měli postupovat jinak, vše oznámit a chovat se slušně a ne tak jak pan Ilchman předváděl (i když chápu že byl nejspíše pod tlakem a ujeli mu nervy). V každém případě pokud mi do konce týdne zásilka nedojde hodlám si na slevomatu zažádat o navrácení peněz.
Přikládám zmiňovaný email..
Dobrý den,
Posíláme Vám tento mail s vysvetlením a vyjádřením k situaci v naší společnosti, meli jste u nás objednávku e-cigaret nebo e-liquidu )náplní do e-cigaret, v zhledem k tomu že jsme začali prodávat na mnoha portálech vznikl problém s dodávkou zboží k nám a tím jsme se dostali do velkého skluzu s odesíláním objednávek, v žádnem případě v tom nebyl umysl nějak poškodit Vás jako zákazníka, a také je nám jasné, že toto není Váš problém což plně chápeme.
Ano chyba byla na naší straně, že jsme si nabrali tolik objednávek, které nejsme schopni zvládnout včas odeslat, ale chyba byla tak na straně našeho dodavatele, který i pře veškeré urgence naše zboží zasilá i se 14 dnením spožděním, již máme nového dodavatele, u kterého jsme ted udělali objednávku a budeme vaši zásilku co nejdříve odesílat, proto vás prosíme o pochopení vzniklé situace. K diskusím a k článkům na internetu jen mužeme dodat toto - ano chybu uznáváme, ale není pravda to, že jsme jen schrábli platby a nic se neodeslalo, toto pravda není, 1. platby dostáváme od portálu až po doložení odeslaných zásilek, tedy vaše peníze nejsou u Nás. za 2 již bylo odesláno 3780 e-cigaret a 7600 náplní v ČR a SR, problém nastal pouze s dodávkou zboží k nám a tím i odeslání k Vám.Dále bylo mnoho diskusí o neodpovídání na mail, ano nedalo se odpovidat na 600 mailů denne to prostě nebylo v našich silách v těchto dnech jsme přiřadili jednoho pracovníka na mailovou komunikaci a dotazy zaslane od dnešního dne budou vždy ihned zodpovezené, takže pokud jste nedostali odpoved prosíme o zaslání dotazu znovu a nini vám již bude ihned odpovezeno.
V současné době připravujeme nabídku e-cigaret EGO T,C,W v 8 barvách a v nabídce budou tyto cigarety ( Metalické - Modrá,červená,zlatá,bílá,
Velmi se omlouváme za vzniklou situaci a děkujeme za pochopeni.
S pozdravem
E-bakos Slovakia s.r.o
Sliačska 10
Bratislava 83102
A jak se ta objednávka dá zrušit? to je zašlu meil na portál nakupvakci a je hotovo? Díky za odpověď
Koupila jsem kupon u Deal LX. Nevíte někdo jak to funguje u nich,pokud chci vratit peníze?
psala jsem do Deal LX, ale penize zatim nevratej. musime pockat, jestli to poslou. pokud nam to neprijde, tak teprve pak vratej penize.
Taky mi to nedalo a napsala jsem tam,ale ted jsem koukala na tu poukazku a je platná do 27.4. tak teda nevim no...No počkam a uvidím,ono vlastně ani nic jineho nezbývá než čekat...
Taky jsem zakoupil poukázky u DealLX,ještě to nebylo ani 15 dní od objednání a napsal jsem jim,že tuto firmu za moje peníze nebudu podporovat a chci stornovat poukázky.Dneska mi poslali email,že mi poukázky stornovali a peníze přepošlou na účet.
Peníze už skutečně mám zpět na účtě.Takže doporučuju stornovat a zakoupit radši na aukru,atd.
Dobrý den, a na jaký e-mail jste psal? Já sem jim také psala, a oni že musejí čekat, jestli to e-bakos nepošle. A pak zase, že musejí stornovat poukázku ve Vídní. A že to celé bude trvat 14 dnů než mi peníze vrátěj Do kolika dnů Vám ty peníze přišly od prvního e-mailu, co jste jim posílal? Děkuji za info. J.
Jo E-bakosákům teče do bot sice poslali omluvný mail ale trošku si tam protiřečí. Nejprve napíšou že nestíhají rozesílat a následně se omlouvají, že jim nedodal zboží dodavatel. To by mě tedy zajímalo co vlastně nestíhají rozesílat? Že by prázdný balíčky? Lepší vrabec v hrsti a peníze zpět než holub na střeše a doufání v příchod balíčku... co v něm asi bude? U téhle firmy bych se nedivil ničemu takže raději si vezměte peníze a kupte sice dráž ale s oveřenou jistotou!
Nejhorší na tom je, že když jim tenhle obchod krachne tak rozjedou beztrestně jinej pod jiným jménem Je to podvod! Jen se podívejte na ty jejich stránky... diskuzi už nemažou ale raději ji rovnou zrušili a u cigaret už mají dostupnost zboží "na objednávku" Nevýslovná drzost nabízet něco co nemám!
Na Slovensku máme totožné problémy s menovanou firmou ako v Čechách. Ja čakám na objednaný tovar už od marca. Napísala som im mail s týmto znením, počkám a ak sa nedočkám do termínu tovaru - budem konať - lebo aj trpezlivosť má svoje hranice.
Dobrý deň,
rozmyslela som si to, termín doručenia objednaného rovaru Vám stanovím ja, a to do 30. apríla 2012. V prípade nedodržania tohoto termínu, požiadam o vrátenie peňazí. Ak budú aj s vrátením platby problémy - máte na krku hromadnú žalobu a medializovanie prostredníctvom televízie. Tento postup som zvolila z toho dôvodu, že Váš spôsob podnikania sa mi javí podozrivý a ignorovanie zákazníka (neodpovedanie na maily, nedvíhanie telefónu, manipulovanie a zmeny mail. adries, naťahovanie času a predlžovanie termínov dodania...) je neospravedlniteľné. Podozrivé je taktiež, že na adrese Vášho sídla o Vašej spoločnosti ani nechyrovali - je tam rodinný dom. Tiež podnikám 10 rokov, nikdy som si nedovolila taký arogantný prístup k zákazníkom, preto naša spoločnosť má iba spokojných klientov. Ak Vám to prerastá cez hlavu, nedokážete utiahnuť vzniknutú situáciu a nechcete čeliť žalobám na Slovensku, či v Čechách - ospravedlnte sa zákazníkom za účasť, zariadte vrátenie platieb za nedodaný tovar a venujte sa činnostiam, ktoré dokážete zvládnuť. Takto aspoň výdete z tejto šľamastiky s čistým štítom.
ano, objednávala jsem, zklamala jsem se. Již při prvním použití jsem cítila spáleninu. Zboží odnesla do specializovaného obchodu s e-cigaretami, kde mi paní řekla, že atomizéry jsou přeppálené a že za 2 dny používání jsem je nemohla přivést do takového stavu v jakém jsou. Liquidy si poslali také jaké chtěli, smrdí zatuchlinou, jsou hořké chuti. Teď se prodejce kroutí a posílám zboží zpět na reklamaci. držte mi prosím palce
Zboží objednáno 13.4. a v seznamu objednávek datum přijetí objednávky 18.4. Že by si takhle prodlužovali termín možného odeslání zboží?
To se teda načekáme,určitě jim celníci zabavěj každej kontejner tohoto zboží,tak jako to bylo v Ostravě.
Přeji dobrý den všem.
I já objednal na e-bakos.com elektronické cigarety a náplně do nich a to 4.4.2012. Dneska je 25.4. a stále jsem nic nedostal, na e-maily nereagují. Došel mi též omluvný dopis s adresou order@e-bakos.com, která je údajně monitorována 24 hodin denně. I tam jsem posílal e-maily a žádná reakce. Na jejich stránkách jsem hledal telefonický kontakt, ale nepovedlo se mi tam najít žádné spojení na ně.
Na základě těchto skutečností jsem ihned zažádal na slevovém portále, kde jsem zboží zaplatil, o okamžité vrácení obou částek. Tento prodejce (E-BAKOS.COM) je pro mě velice nedůvěryhodný a v žádném případě tam už nikdy nic neobjednám.
I já se přidávám k nespokojeným zákazníkům a stejně tak, jako ostatní radím, nekupujte u nich vůbec nic.
Zdravim, ja som si objednal cez e-bakos tiez, 12.4. a dodnes nic, najprv na mail reagovali len odpovedou z autmatu, potom mi napisali presne tie maily co aj Vam dosli, a teraz zase neodpisuju od 24.4 co j e48hod na emial, ktory som posielal na order@e-bakos.com. Ako som sa dnes docital tu, v sidle spolocnosti je rodinny dom.. takze tam osobne urcite uz nepojdem, keby som toho pana stretol, tak by som siel asi sediet... toto je vrchol drzosti, nikdy v zivote by som si nedovolil napisat zakaznikovi aby som ho nekontaktoval telefonicky nakolko to nezvldadaju, to NIEJE MOJ PROBLEM! Som nasrany strasne, objednaval som cez zlavadna.sk. Budem im dnes volat a ziadat o vratenie penazi ... Je to obycajny podvodnik ktory tusim dlzi este aj v socialke...
Dobrý den,
i já jsem si objednala el.cigaretu od e-bakox.com. Objednávku jsem učinila 27.3.2012 což je již měsíc a stále mi zboží nedorazilo. Po odeslání objednávky jsem pouze obdržela potrvzující email, že zboží bude posláno to 14-ti dní, ale kde nic, tu nic. Na emaily nikdo nereaguje, telefon nezvedá. Na slevovém portále, kde jsem voucher zakoupila, jsem zažádala o vrácení peněz. I tam mi potvrdili, že evidují více stížností na tohoto dodavatele, takže nedoporučuji si něco od tohoto dodavatele kupovat. Je nespolehlivý, nekomunikuje a přijde mi, že je to velký podvodník, kterému bohužel jeho velmi hnusné chování stále prochází!
Firma E-Bakos je prachsprostá podvodnická firma.Na žádné podněty nereaguje a jen se vymlouvá.Pošlou mail,který je prý monitorovaný a stejně neodpovídají.Chtělo by to sednout do auta a tomu hajzlovi slovenskému dát po tlamě. Když jsi ubožák a neumíš to,tak jdi dělat do fabriky a necpi se mezi podnikatele.
Dobrý den,
téměř před měsícem jsem si na dvou portálech deallx.cz a slevadne.cz objednal e cigaretu e-GO T LCD a 3x e liquid. Firma na maily nereaguje a už vůbec ne do 48 hodin, jak nejnovější mail od nich informoval. Samozřejmě žádné zboží zatím neodeslali a na jejich e-shopu je moje objednávka změněna na úplně jiné zboží, než jsem si objednával. U slevových portálů jsem již zažádal o navrácení peněz a je to opravdu naposledy, co jsem takhle něco objednával.
Firmu e-bakos.com v žádném případě nedoporučuji a naléhavě doporučuji jejich nabídky obcházet velkým obloukem. Je to poprvé co mě v internetových prodejích někdo takhle napáli a koukám že nás není málo. Objednavatelům přeji pevné nervy a váhajícím objednavatelům: V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ, NEKUPUJTE NIC OD E-BAKOS.COM!
nejsi ty nějaký lobista firmy e-podvod?
jak jsi tu jistě četl v několika příspěvcích tak s náma vůbec nekomunikovali takže zřejmě máš nějaký známý jméno nebo VIP mail )
každopádně pokud chválíš někoho kdo má napsáno dodání 15 dní a ty sám je musíš 2x po uplynutí doby doručení upozorňovat a pídít se po tom co jsi zaplatil a na co máš nárok tak to jsi divnej! Stát se může, že nemůžeš dodávku dodržet skrz věci co neovlivníš (celníci a pod) ale slušná firma by sama obesílala zákazníky a omlouvala se včas!
Jestli mi nic nepříjde tento týden volám do televize. Ten jejich monitorovanej email asi zapomněli zapnout.
Dobrý den všem,
tak když jste všichni tak chytrý co zde píšete alespon se podepište skutečným jménem, to je hrdinství tady takto psát a ai se nepodepsat, ja balíček dostal sice také po mněsíci ale dostal a na mail jsem dostal odpoved vždy do jednoho dne. Takový lidi co zde píšou jsou jen a jen ti co jsou totálně tupý a když jim přijde automatický mail že mají psat na mail xxx tak i tak odepusují na ten automatický a pak si tady stěžují to je váš problém ne f. e-bakos neomlouvám jejich dobu odesílání to je dlouhá doba ale já sám podnikám už 20 let a vím jaký je někdy problém s dodavateli kteří si dělají co chtějí.
Také se mne líbí jak píšete je to podvod? v čem je to podvod? že vám nepošlou hned zboží? za které ani nemají zaplaceno? peníze dostávají z portálu někdy až po mnesíci také jsme prodávali přes slevové portály, píšete že shrábli peníze a jeli na Hawai? jste trapní s tímto tvrzením opravdu. Než tady psát takové články není jednodušší zažádat o vrácení peněz na portále? tam Vám peníze vrátí a je po problému tak nepište sem ale napište na portál at vám vrátí peníze.
Já sice nejsem spokojen s dobou dodání ale vyhoveli mne se zmenou barvy a hned, a take jsem jinou barvu dostal.
Ing Roman Ponikelský
) "ponikelský" ty jsi neskutečné sedlo -)) Tvoje čeština je obdivuhodná, "inženýre"
) A protiřečení v poslední větě mě opět přesvědčilo, že jsi to ty... bezdomovec Ilchman. Sni svůj sen dál zoufalče a dále na tebe reagovat nebudu, za to mě nestojíš
)
Vážený pane,
No nevím jak vy čtete ale velmi špatně jelikož nedokážete ani rozebrat větu, v poslední vete je že me hned vyhoveli se zmenou barvy ne že jsem dostal zboží hned, no toto svetdčí o vašem myšlení, a k narážkám na češtinu, nejsem čech tudíž mám problém s češtinou, ale to není podstané, jen tady ukazujete své myšlení a tupost k tomu není co dodat, nakupujte jinde pokud se vám toto nezamlouvá prodejců je mnoho. Já mám jiné info o dodávkách a proto jsem v klidu
Ponikelský
Dobry den,
zakaznici z CR a SR, ktori si objednali elektronicku cigaretu cez zlavove portaly od spolocnosti E-bakos Slovakia s.r.o., so sidlom Sliacska 10, Bratislava, ICO: 46045074 a tovar im nebol v prezentovanej lehote doruceny sa mozu obratit na advokatsku kancelariu PECHO & PARTNERS, Piaristicka 2, 949 01 Nitra, mail: office@pechopartners.sk, ktora pripravuje v mene poskodenych spotrebitelov hromadnu zalobu.
Prajem prijemny den.
JUDr. Ladislav Masik
PECHO & PARTNERS
Piaristicka 2
949 01 Nitra
Slovenska republika
uz rpedavaju ja naplne, a pozrime sa, maju uz aj nove telefone cislo, ja som nastastie uz zrusil objednavku, ale kto chce skuste ten novy kontakt:
E-bakos Slovakia s.r.o
E-bakos Slovakia s.r.o
Sliačska 10
Bratislava
Tel.: +421910234310
info@bakos.com
www.e-bakos.com
Miso
Dobrý den,i já jsem pro mami objednala el. cigaretu.Zítra to bude 10 prac. dní.Včera jsem narazila na diskuzi,tak jsem jim poslala mail,jak to vypadá.Během půl hodiny jsem měla odpověd.Měli 3 týdny problém s dodavatelem.Objednávky přijaté do 5.4. mají být dnes expedovány,další do 6.5.,a pak už by měli opět splňovat odeslání do 15 pracovních dní,takže 3 týdny.Tak doufám,že mi balíček příští týden dorazí.Jana
Já jsem jim taky psala a nikdo se neozval, ani omluva, že je něco v nepořádku. Tak jsem si myslela, že budu mít klid od kopuření a nic, ani peníze, ani odpověď, ani e cigáro.
Moje jméno tu je taky a nevidím sebemenší důvod sem jako fyzická osoba dávat i přijmení... copak vy pane Inženýre jakožto podnikatel máte na svých stránkách všechny údaje co máte mít? Pod složkou Kontakt jsem bohužel žádný nenašel...přitom podle zákona musíte mít uvedeno spoustu údajů jako jméno s příjmením, adresu, IČO, údaje o zápisu u rejstříkového soudu atd...
Jako zahraniční osoba máte ještě o něco přísnější pravidla... tady machrujete jak se my schováváme a sám nemáte uvedeno ani to co vám nařizuje zákon!
PODVOD!
Zdravím všechny, po měsíci a něco mi cigareta konečně došla, zrovna dnes dopoledne jsem na slevomatu zažádal o vrácení peněz a najednou u dvoří zvoní pošta tak to vypadá že nakonec nás nepodrazili jen měly nějaký problémy... ovšem obsah balení je jiná... 5x plný tank malboro je ale místo 20ml. camel mám 10ml camel a 10ml vanilka... ale tak lepší než nic že
takže mě taky dorazila ale misto 5 tanků jsou tam 4 a místo 20 ml camel přišlo 10 ml tabacco a 10 ml vanilka
nejradši bych to poslal zpět ale platit poštovné na slovevnsko?tak nevím
na jejich emailech nikdo nereaguje
ano, přišly mi taky jiné liquidy, odpověd od Ilchmanna byla, že posílají zrovna co mají po ruce.. a jak vám ostatním chutná e-kouření s cigaretami od nich? já měla od prvního použití přepálený atomizér. V pondělí posílám na reklamaci.. Mám nárok ještě na vrácení peněz?
jak je uvedeno výše v mém příspěvku - není o co stát v tom zboží. dnes to posíláme zpět a chceme zpět peníze. přepáleným atomizérem se opravdu trávit nebudu
to jsme na tom ještě dobře... i když vy lépe ohledně komunikace s danou firmou...
partner si to objednal 14.4., kolem 24.4. dorazil mail o zpoždění expedice... ten hromadný. Když jsme kontaktovali firmu na zmíněném mailu... a to 2x... tak žádná reakce. Ani po 5 dnech.Načež jsem partnerovi oznámila, že jsem očividně měla pravdu v tom, že naletěl, protože jen tak pro nic za nic ty dvě cigarety 1500Kč běžně nestojí. Sama mám jednu za 1000Kč z ověřenýho obchodu a jsem leda spokojená. Mám ego-T s tou větší Cartrige.
Naštěstí byl server slev, kde se objednal voucher vstřícný a jelikož evidoval už několik stížností, tak nám během týdne přijdou peníze zpět na účet. komunikace se serverem naprosto perfektní... odepisovali vždy do pár minut i přesto, že bylo dávno po pracovní době.
Nebádejte nad cenou.Kdo to myslí s e-kouřením vážně,tak by měl koupit tam kde to mají skladem a ihned odesílají,potom je jedno jestli to tam stojí i o tisíc korun víc.Kdo chce co nejlevnejší cígo,tak ať rovnou objednává z Hongongu-doprava zdarma: www.dealextreme.com
PS: kupte si radši brko Ego-W,nebo až Vám odejde atomizér na téčku,tak zkuste koupit atomizér z wéčka nebo z Céčka.Je to mnohem lepší provedení a samotný atomizér stojí kolem 100 Kč.
Dobrý den,komu už cigareta dorazila,máte všichni špatnou zkušenost s došlim zbožím,hlavně cigaretou.Já ještě čekám,tak abych to neposílala hned zpátky.Díky Jana
dobrý den,
ano já se zbožím špatnou zkušenost mám. ALE velmi by mě zajímalo, jestli ostatním, co si to koupili z e-bakos.com zakoupené zboží vyhovuje či nikoliv...
Já na svou ještě čekám,ale švagrové dorazila 2.5.,vše kromě dodací lhůty bylo v pořádku. Zatím je spokojená.
ty cigarety se nedají kouřit a myslim že ani penize za to zpět nevratí. Ja jsem dokupila vrchní díl na ego W a je to uplně něco jineho, stalo mě sice dalších 250 kč, ale aspon se netravím přepalenym atomizerem.
Naprosto s Vámi souhlasím. Mám tu nepříjemnou zkušenost za sebou. Několikrát málem udušená, spálený krk, pálení na jazyku. Po několika pokusech jsem s tím sekla. Sbalila jsem všechno zpátky do krabičky, odeslala zpět i s odstoupením od kupní smlouvy. Dle občanského zákoníku paragraf 53 odstavec 6 7 nebo 8 je uvedeno, že zboží zakoupené na internetu může zákazník vyzkoušet (protože si jej nelze fyzicky ošahat) a může do 14 dnů od doručení zboží bez udání důvodů poslat zpět obchodníkovi spolu s odstoupením a tím má zákazník nárok na vrácení peněz. Nemusí to být úplně plná částka, protože obchodník si může účtovat mírné poškození zboží, ale měl by dle zákona vrátit většinu z ceny výrobku a zaplatit i poštovní výlohy s vratkou zboží, které vynaložíte... Lidi netravte se.. I když Vaše řešení je taky dost zajímavé.. a co liquidy? měla jste stejný hnus?
Lidi, netravte se, aneb kuřáci zjišťují, že je zdravé kouření taky nezdravé. Co se ještě dneska nedozvím?
Tak pochopitelně, že e-kouření není zdravé. Pořád je to kouření...Zaprvé je tam návykový nikotin a za druhé, bůhví, co je za chemii v těch liquidech. Rozhodně není e-cigareta prostředkem k odvykání, jak uvádějí někteří prodejci...
Taky jsem 6.4. objednal náplně, ale je mi zatím jedno, že nejsou. Mám zásobu. Už kouřím 2 měsíce a supr. Začínal jsem na T. Ono to není nic moc normálně, tak že vám smrdí připálením je celkem běžné. Doporučuji všem koupit asi za 150kč echomizer clear. Našroubujete místo T a není konkurence. T nechte až bude nouze. Taky doporučuji nějaké forum o e-kouření, tam se dozvíte vše co potřebujete.
Zdravím,
objednávala jsem přes E-Bakos.com - přes Slevomat a není to žádná výhra.
Ceny sice mají hezké, ale zboží mi šlo přes měsíc a přišlo úplně něco jiného,
než jsem si objednala, takže nevím, ale já nedoporučuji.
Třeba jsem měla zrovna smůlu, ale i jeden špatně obsloužený zákazník je zákazník.
Navíc neexistuje telefon přímo na E-Bakos, pouze mail, na který pravděpodobně
odpovídá cvičená opička, protože při mém dotazu, kde mám svou objednávku
mi přišla odpověď pravda politická, ze které jsem se ale vůbec nic nedozvěděla.
Kupte si radši na krmiva-huhu.cz/...
Téčko tam je za litr a dodávka do dvou dnů. Pokud ale můžu doporučit tak si raději připlaťte 2stovky a běžte do Wéčka. Já jsem nadmíru spokojen. Objednal jsem v pátek 27.4. ráno a v pondělí 30.4. jsem to měl doma. Dopravu jsem měl zdarma (tu akci měli do konce dubna) k tomu jsem objednal 2 liquidy a poslali 3. Ceny i za náhradní díly jsou dobré a bezva servis. Nechci dělat reklamu ale pomoct zklamaným! BTW od toho pondělí jsem neměl normální cigaretu... A k tomu další BONUS: přítelkyně se raduje, že konečně "nesmrdím jak popelník"
jo ještě dodatek... není to originál Joytech, ale je plně funkční. BTW firma Joytech vyrábí cigarety ve stejné čínské fabrice jen tam mají logo a namátkovou kontrolu svýho člověka, ale pořád to dělají ti stejní lidé ze stejných komponentů. Pro nedůvěřivce bych ještě dodal, že právě čína e-cigarety VYMYSLELA tak kde jinde by se měly vyrábět? .-) Kouřil jsem denně 10-15 cigaret a baterku jsem nabíjel po 5ti dnech, stejně tak i liquid. Ale to je jen orientační poznatek, protože u každého to bude jinak
Máte pravdu paní (nebo slečno) beliso, jsme lidé a né stroje. Ale to byste měla hlavně vtloukat do hlavy (a nejlíp kladivem) majiteli toho e-shopu, kterej se jako člověk rozhodně NECHOVÁ! Arogantní, bez omluvy, bez řádného vysvětlení, plno lží a planých slibů porušuje pravidla internetového obchodování a navíc těm co tedy údajně něco poslal tak ještě špatně!
Myslím, že i ten stroj by měl kladnější přístup a když ho člověk dobře naprogramuje tak se dokáže omluvit a poslat alespoň to, co si zákazník objedná!
Dobrý den,
učinil jsem stejnou blbost a objednal si e-cigaretu od tolikrát zmiňované společnosti. Objednávku jsem učinil 6.4. a do této chvíle mi nic nepřišlo. Psal jsem několikrát e-mail, bez reakce. Oni mi poslali 3 emaily s omluvami a posunutým termínem dodání.
Dal jsem na Vaše rady a obrátil se přímo na slevový server, kde jsem e-cigaretu s náplněmi koupil. Obeznámil jsem je se situací a požádal o odstoupení od smlouvy. Řeklimi, zdali jsem se pokoušel kontaktovat prodejce - ano kontaktoval a několikrát. Nejdříve mi řekli, že se spojí s prodejcem a pokusí se sytuaci s prodejcem vyřešit a prověřit stav objednávky. Tak jsem jen konstatoval, že si žádám odstoupení od smlouvy a navrácení peněz, že s tímto prodejcem nechci mít nic společného a vyhověli mi a předali to k dalšímu vyřízení. Je to sice první krok, ale myslím si, že povede k dobrému konci a vráceným penězům.
Čili, všem co mají stejný problém a chtěli by odstoupit od smlouvy...nečekat, až se milostivá firma uráčí odeslat ( a to jestli vůbec) nějaký čínský šunt na Vaši adresu po dvou měsících od objednání. Doporučuji obrátit se přímo na server, kde jste zboží koupili. Neříkám, že všechny servery jsou tolik vlídné, jako třeba tento, ale ten daný server je zprostředkovatel prodeje a Vy mu platíte, takže po něm můžete stejně žádat odstoupení od smlouvy... a zbytek ať si vyřeší slevový server s dodavatelem sám.
Každopádně souhlasím s názorem, fakt je někdy lepší nešetřit a raději si koupit věc od prověřené značky ... čili... poučen předešlím nezdarem, budu objednávat přímo od ofiko prodejce a bud mít jistotu, že kupuji alespoň prověřenej čínskej šunt (to byl vtip... i když od pravdy to nebude mít daleko :D), než aby mi pak bouchla e-cigareta u pusy, nebo že bych kouřil nějaký rozředěný vejškrabky ze zdí kuřárny.
Good luck Všem
je to podvod, na konci března jsme si objednali cigarety, hned jsme je zaplatily a doted nám žádné nepřišly! je to firma podvodníků, se kterou se rozhodně párat nebudu, okrádají lidi a vymlouvaj se, že nedstíhaj. Nestíhat víc jak přes měsíc?! Zloději to jsou!
Dobrý deň,
objednaná e-cigareta aj s náplňami mi bola doručená po vyše mesiaci. Po zaslaní ostrejšieho e-mailu (ktorý uvádzam vyššie), nasledoval hneď večer telefonát majiteľa firmy s prísľubom okamžitej expedície tovaru. Slovo dodržal a už dva týždňe bafkám nesmradľavú e-cigu. Mala som preobjednanú ego-W, ktorá bola samozrejme bez označenia výrobcu (originál som za tú cenu ani nečakala) a aj bez návodu na použitie (ten sa však dá stiahnuť z netu v českom jazyku). Som s ňou spokojná - preštudovala som si finty na jej údržbu na rôznych intern. fórach a dúfam, že mi nejaký čas vydrží. E-bakoš bol asi skutočne v problémoch, čo mu hodne znížilo kredit - z jednej strany mi je firmy ľúto (ak sa objektívne príčiny s nimi nepekne zahrali), na druhej strane zákazník taktiež potrebuje istoty, lebo svet je plný podvodníkov, ktorých je v kalných vodách internetu ťažko rozoznať.
Dobrý den všem,
k této firmě mám už jen pár slov a to "zabalte to hoši/dámy". Evidentně si shop nabral víc než kdy byl schopenj zvládnout. Evidentně shop vedou krátkou dobu. Neumí jednat se zákazníky, neumí prakticky nic, jen jak jsem se tu dočetla urážet své zákazníky nízkým IQ. Mám dojem že jediný kdo měl nízké IQ byli hoši, nebo dámy, to je v podstatě jedno kdo, kteří si mysleli jak jsou dobří, ale opak je pravdou, jsou to Nuly, nic víc. Nikdy v životě už si u této firmy neobjednám. A bylo by dobré, kdyby to úplně zavřeli.
Ahoj, ja jsem si cigarety objednavala asi pred dvemi mesici a stale nic, uz ani nereaguji na emaily.
Ja taky, mam to same, dle dnesniho e-mailu od nakupvakci.cz, staci napsal e-mail na asistentka@nakupvakci.cz, kde se napise c.objednavky a cislo uctu kam zpatky vratit penize. Ja tam volala a tohle mi potvrdili, penize budou odesilat v PA nebo pak v PO. Tak doufejme ze bude vse v poradku.
Abook poslal ochotně peníze zpět ale Liquidy objednané přímo u E-Bakos nedorazily a to jsou objednané a zaplacené už od 3.4.2012
Takže kdyby někdo věděl jak tak se rád přidám k hromadné žalobě at´ to tomu č...Illchmanovi osolíme.
Začali sme s tým, že bude pár objednávok a zrazu z každého portálu v stovkách. Nezvládli sme to a tlak zo strany zákazníkov na nedodaný tovar z nás urobil nervoznych ľudí, no sme len ľudia a sme omylný. Tovar máme, odosielame ho, proste robíme všetko preto, aby ste čo najrýchlejšie všetci boli spokojní. Do toho ešte prišlo omeškanie, dosť výrazne, zo strany dodávateľa a už sa to s nami tiahne, nestíhame odpísovať na maily a nie to ešte dvíhať telefony. Nie je to vaša starosť a my sme pre vás len obyčajní podvodníci, ktorých treba udať, zažalovať...
Každý raz musí s niečím začať a nie vždy to vyjde tak ako chceme, no ideme ďalej aj keď už s pošpineným štítom.
V každom prípade tovar podľa zákona musí byť doručený do 30 dní od objednávky, ak je v nej všetko čo má byť(kupon,heslo). Ak sme to neboli schopní odoslať v danom termíne, bol rozoslaný email, že bude dodávka omeškaná alebo ste mohli odstúpiť od zmluvy a požadovať vrátenie platby.
Kto chce to pochopí, kto nie, je nám to ľúto.
Pekný večer všetkým
ak ste dali moznost odstupit od zmluvy, tak preco ste neakceptovali moju trikrat posielanu ziadost ci cez pracovnicku zlavoveho portalu alebo cez moj osobny mail o vratenie penazi a stornovani objednavky? cakam uz vyse dvoch tyzdnov na vratenie penazi a na moje prekvapenie mi dnes neboli poslane peniaze ale poslany tovar, o ktory uz vonkoncom nemam zaujem!
Bohužel. Tohle opravdu nepochopím.
Nabrali jste si příšerně velké sousto, které nejste schopni přežvýkat.
To, že jste nervózní a zaneprázdněni balením vám mohu věřit, ale taky ne.
Na mé e-maily neodpovídáte. Stránky vám nefungují.
Moje zaplacené kupóny nebyly vámi od 23.4. "naštěstí" uplatněny.
To bych se asi ještě načekal.
Raději jsem zakázku stornoval na portálu SlevaDne.cz, kde jsem kupóny zakoupil.
Velmi milá paní na drátě to se mnou během tří minut vyřídila.
Během příštího týdne bych měl mít peníze zpět na účtu.
Díky, ale E-bakos už nikdy ne.
Není nad fajnovou reklamu.
Přeji vám mnoho jiných "spokojených" zákazníků a hezký den.
e-bakos nedoporučuji. Neschopnost dostát svým závazkům ospravedlňovat nečtením obchodních podmínek, že zboží zasílají do 15ti pracovních ne kalendářních dnů jak zde píše p. Ilchmann za E-bakos. Potvrzení objednávky jsem dostal 11.4. následující den ji zrušily, poté se objevila znovu 17.4 a ve finále 6.5. obdržel zprávu že jsem nezadal číslo slevového kuponu. Takže rychlost a kvalita neodpovídají dnešní standardům. Zboží jsem stále neobdržel a jednám z portálem nakupvakci o vrácení peněz, jejich zájem vrátit peníze je daleko větší než u e-bakos je vydělat.
Hezký den všem. Osobně jsem měl zkušenost velmi dobrou. Pravdou je, že doručení se cca o 4dny opozdilo, tedy 15prac. dnů + 4, ale pokud kupujete totozboží za takovou cenu, je pochopitelné, že ebakos sotva stíhá. Navíc většina nákupů je řešena přes slevové servery. A pokud jsou solidní, ručí za dodavatele. Tedy nevidí problém v reklamaci. Pisílal jsem taktéž jednu urgenci, ještě tentýž den jsem dostal odpověď, že balíček bude druhý den odeslán a tak se i stalo. Urgenci jsem psal slušně a odpověď byla ve stejném duchu. Tedy i s komunikací jsem spokojen. Nedávno jsem kupoval od e-bakos další ego-t lcd. V úterý mi má přijít balíček. S el.cigaretou jsem spokojen. Pokud vím, tak přímo ego-t lcd je vyráběn v livenci jiným výrobcem než je joytech. Ale kvalita je velmi slušná.Tedy také spokojenost. Všem přeji trpělivost a šťastný konec. Daniel Truhlář
Tak přidávám také svou zkušenost. Cigarety jsem zakoupil přes slevový portál, jako asi vy všichni. Přímo bylo uvedeno, že se bude expedovat cca za měsíc. Zaslal jsem ihned peníze a majitele firmy e-bakos požádal, jestli by mi zboží nezaslal o něco dříve, jelikož si cigaretu chci vzít na dovolenou. Řádně mi bylo odpovězeno a mé žádosti vyhověno. Takže zboží jsem měl na poště cca týden od zaplacení, vše v naprostém pořádku. Tedy za mne. DOPORUČUJI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.