Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění urazove

Od: rendamackal odpovědí: 3 změna:
Ahoj,poradíte jake si udělat pojištění do 650 Kč mesicne?Je lepší si dát na trvalou invaliditu třeba na 2 miliony? Co bych k tomu ještě mohl přidat? Třeba případnou smrt když jsem hlavni živitel rodiny?Díky předem za nabídky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

Dobrý den, 650 Kč je celkem velkorysá částka, pokud chcete životní pojištění bez spořící složky. Jako hlavní živitel rodiny byste životní pojistku mít měl, u ostatních to považuji za zbytečné (je to jen můj názor). Hlavně si v klidu obejděte 3 pojišťovny a nechte si vysvětlit, co Vám za daný obnos nabídnou. Vůbec se tím netajte, že jdete pak pro informaci ještě ke konkurenci, oni s tím stejně počítají a i když Vám to před nimi může připadat trapné, v jejich očích spíše stoupnete, že máte svoje samostatné finanční a kritické myšlení. A AŽ PAK DOMA se v klidu rozhodněte - ne že se necháte od "poradce"unavit natolik, abyste řek No tak jó, tak mi to udělejte - v to oni doufají, že Vás jejich mluva unaví. Doma na to sedněte, porovnejte a v klidu se rozhodněte.

A jinak se můžete předrozhodnout už i před jednáními s poradci - ne internetových srovnávačích, třeba:

zlatakoruna.info/...

doplněno 26.12.14 15:19:

Omlouvám se, odpovídala jsem na životní pojištění, ale Vy jste se ptal na úrazovku. To kvůli uvedení toho rizika smrti - kvůli té odpovědnosti za rodinu. Ale i tak doporučuji to srovnání 3 nabídek před rozhodnutím.

now
hodnocení

0x

Úrazové pojištění, k čemu? V zaměstnání jste určitě pojištěn na pracovní úraz. Havarijku v autě jistě máte a tam osoby také jistě máte pojištěné. Pokud provozujete adrenalinové sporty nebo jezdíte na kole - pak ano. Jinak si myslím, že to nemá smysl. Stejně nakonec zjistíte, že nic moc nedostanete. Cestovní pojištění je samozřejmě něco jiného - to určitě v případě zahr. cesty ano. Spíše bych se pídil po zkušenostech lidí, kteří uplatnili plnění z takové pojistky (co se přihodilo a kolik jim pojišťovna dala).

buss

Kec, mně se úrazové vyplatí, každý rok něco a vyplácí se mi, náklady uhrazeny. Doslatal jsem letos 4200 a ještě mne čeká úhrada dalšího úrazu, žiju, bez následků, jen jizvičky. A mám jen nejlevnější. A to jsem některé úrazky ani neuplatňoval, třeba užrání psem aj..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]