Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Index nosluš

Od: mongrel odpovědí: 2 změna:

Jaké máte zkušenosti s touto náborovou společností?

Mohl by mi někdo říct, jak to funguje a kolik procent si berou s příjmu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

0x

Podepíšeš s nimi smlouvu o pracovní činnosti a pak už jen sleduješ nabídku práce na jejich stránkách a když se ti něco z toho hodí, zavoláš a přihlásíš se. Případně tě sami obešlou nebo zavolají. Brigády jsou v různých podnicích se kterými mají smlouvu. Odměna se pohybuje blízko minimální mzdy, pokud je vyšší, jedná se o fyzicky náročnou práci nebo něco dlouhodobějšího. Kolik si bere agentura od podniku za zprostředkování nevím, ale když ti nabídne práci za 60Kč/h, tak dostaneš 60Kč/h. Z toho se samozřejmě strhává daň a když je mzda více než 2500/měsíc tak i pojistné. Výplata je následující měsíc zhruba do 20. dne. Jednání rychlé, jednoduché a vcelku solidní (zlínská pobočka).

pralesniobluda
hodnocení

0x

Zdravím osobní zkušenosti velmi negativní. Při náboru hezky zpívají skutečnost ( na výplatní pásce ) absolutně odlišná.Po odvodech, které jsem měl jako OSVČ odvést sám mi zůstalo cca 48,- kč ( podotýkým, že se jednalo o nejlépe placenou brigádu u této společnosti s hodinovou sazbou 95,- kč / hod ).

Odečteny mi byly i "obědové přestávky", které se u dané společnosti nedodržovali, po odečtení nákladů na jízdné jsem pracoval vlastně zdarma.

Závěr : radši zůstaňte na úřadu práce případně na soc. dávkách !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]