Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skělý make up

Od: adela123 odpovědí: 8 změna:

Chtela bych make up nebo treba i pudr ktery udela kranou plet,mam nejakou cast obliceje bledsi nez ten zbytek a tak bych chtela ztmavnout cely oblicej a mit tak jednu barvu pleti,plet krasnou,hezky zbarvenou atd. ale ne moc tmava,jak na to?

PS:prvi obrzek je moje plet a ten druhy jakou bych ji asi tak chtel mit,diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adela123
27.03.12 17:16
hodnocení

1.

Skělý make up

adela123
27.03.12 17:19
hodnocení

2.

Skělý make up #2
martinaa*

To chcete nemožné. Cameron Diaz má špatnou pleť, to se všeobecně ví, nicméně za ní stojí armáda kosmetiček a vizážistek, co mají prostředy za klidně statisíce a umí dělat zázraky. A nevidíte, jak je druhá fotka upravená v nějakém Photoshopu, že prostě není reálná? Takovou pleť nikdo nemá - a mít nebude:)

Chceš nedostaky překrýt - a jak se o pleť staráš? Pravidelně čistíš, děláš masky, používáš dobré krémy...?

Vynikající jsou makeupy od Mary Kay, ale jsou dražší, a velmi spokojená jsem s makeupem Giordani Gold z Oriflame. Nicméně - takovou pleť, jako na druhé fotce, neudělají. Ta totiž neexistuje.

adela123
hodnocení

ja vim ze nejde stejny make up ze je to potohop,ale neco podobneho, znam holky ktere maji podobny oblicej.

martinaa*

To já sice taky:D, ale na té umělé tváři s centimetrovým nánosem makeupu není nic k obdivování.

Já používám, co jsem uvedla, a jsem spokojená, ale každému sedí jiná barva a jiná značka... kvalitní makeupy má i Dermacol nebo kosmetika HR.

tereska
hodnocení

0x

O plet je v první řadě nutno se starat. Minimálně každý večer odlíčit a vyčistit, mazat hydratačním krémem. Potom makeup. Pro líné nebo nešikovné se hodí myslím BB krém od Garnier + na nedostatky nanést ještě korektor.

Já používám

1. podkladový krém

2. podkladová báze pod makeup - zjemní a zarovná plet do jedné roviny a vvše se lépe nanáší a drží

3. korektor na problémová místa

4. makeup

5. pudr

6. každou z vrtev zastříkat stabilizačním roztokem...

Nooo a pak se tomu dá říkat pěkný makeup :) Doladit očka a pusu a super

krkovicka*
Tedaaa Teresko .To by mě zajímalo čím to večer škrábete...
Dokonalý možná,ale jen příležitostně.
Osobně používám giordani gold z Oriflame .Jiné jsem zkusila,ale tahleta značka prilne a sjednotí.Není mastný.
tereska

No slépky v tom krmit nechodím*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]