Nejste přihlášen/a.
Chtela bych make up nebo treba i pudr ktery udela kranou plet,mam nejakou cast obliceje bledsi nez ten zbytek a tak bych chtela ztmavnout cely oblicej a mit tak jednu barvu pleti,plet krasnou,hezky zbarvenou atd. ale ne moc tmava,jak na to?
PS:prvi obrzek je moje plet a ten druhy jakou bych ji asi tak chtel mit,diky
To chcete nemožné. Cameron Diaz má špatnou pleť, to se všeobecně ví, nicméně za ní stojí armáda kosmetiček a vizážistek, co mají prostředy za klidně statisíce a umí dělat zázraky. A nevidíte, jak je druhá fotka upravená v nějakém Photoshopu, že prostě není reálná? Takovou pleť nikdo nemá - a mít nebude
Chceš nedostaky překrýt - a jak se o pleť staráš? Pravidelně čistíš, děláš masky, používáš dobré krémy...?
Vynikající jsou makeupy od Mary Kay, ale jsou dražší, a velmi spokojená jsem s makeupem Giordani Gold z Oriflame. Nicméně - takovou pleť, jako na druhé fotce, neudělají. Ta totiž neexistuje.
ja vim ze nejde stejny make up ze je to potohop,ale neco podobneho, znam holky ktere maji podobny oblicej.
O plet je v první řadě nutno se starat. Minimálně každý večer odlíčit a vyčistit, mazat hydratačním krémem. Potom makeup. Pro líné nebo nešikovné se hodí myslím BB krém od Garnier + na nedostatky nanést ještě korektor.
Já používám
1. podkladový krém
2. podkladová báze pod makeup - zjemní a zarovná plet do jedné roviny a vvše se lépe nanáší a drží
3. korektor na problémová místa
4. makeup
5. pudr
6. každou z vrtev zastříkat stabilizačním roztokem...
Nooo a pak se tomu dá říkat pěkný makeup Doladit očka a pusu a super
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.