Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za typ?

Od: loja odpovědí: 13 změna:

AHOJ...od kamaráda jsem koupil mobilní telefon Sony Ericsson, ale já ani on nevíme co je to za tip.Papíry k tomu nikde nenašel tak se nemůžeme podívat.Na stránkách výrobce jsem tenhle mobil nenašel.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Není nějaký štítek pod baterkou?

hodnocení

0x

no když ho nevidíme, tak ho těžko poznáme ;)

loja
hodnocení

Štítek pod baterkou je. ale když zadám přesně opsané údaje do vyhledávače tak to nenajde.(na štítku je Sonyericsson Quad-band Digital Mobile Phone)
Prominte...chtel jsem vlozit fotku, ale jak vydím tak zde není...omlouvám se a fotku dodávám.

Co je to za typ?

Tohle Sony Ericsson opravdu není, viděl bych to na nějakou čínskou napodobeninu. Stylem ani rozložením tlačítek se to Sony Ericssonu vůbec nepodobá, navíc každý originální Sony Ericsson má pod baterkou uveden typ, IMEI, sériové čislo a plno dalších údajů. A baterii s označením BST-XX (např BST-33)

doplněno 23.03.12 22:32:

už jen to "Quad-band Digital Mobile Phone" vypadá na nějaké čínské tržnicové označení

loja
hodnocení

Pod baterií je jen tenhle štítek.Dost bych potřeboval vědět co to je, protože nemám USB kabel a chci ho dokoupit abych mohl mobil nabít

loja
23.03.12 22:41
hodnocení

..

Co je to za typ? #2
cinematic*

Zajímavé, podle IMEI by měl být výrobce AEG cs.wikipedia.org/...

je to nějaký čínský paskvil, ale pokud se nabíjí přes USB, tak vemte mobil do obchodu a oni vám dají správný kabel, možnosti jsou 2, buď USB mini nebo micro

Co je to za typ? #3

loja
hodnocení

Micro ani mini USB to není...Dám sem fotku, ale není to moc.

Co je to za typ? #4

michalg
hodnocení

0x

Zajdi do nějakýho obchodu s mobilama nebo prostě do nějakýho elektra tam ti někdo poradí a podobně od toho tam jsou ale tohle určitě není sony ericsson jediné co tenhle mobil má společnýho se sony je štítěk jinak nic zajímalo by mě za kolik ti to ten kamarád prodal a to ti k tomu nedal nabíječku tu přece musel mít?

loja
hodnocení

Už mě to nebaví...Nevíte alespoń přibližne kolik bych za to dostal v zastavárně?

loja
hodnocení

Jeto dual sim,má to klávesi i dotikový displey 3.0 mega pixel,kamera pro video hovory,4 reproduktory je k tomu i originální tužka na displey.

hodnocení

0x

Je to konektor Samsung 20 pin

doplněno 24.03.12 16:29:

Vzhledově nejblíž z těch asi 752 dualsimů které jsem teď prohlédl mi přijde tento:

1m.cz/...

Tady je stříbrný: bazatelefonow.pl/...

Co je to za typ? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]