Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiky v hlavě

Od: ivankajoj* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,potřebovala bych od Vás poradit. Moje sestra má epilepsii a je po operaci nohy. Problém je v tom,že jí to hrozně bolí a tak opravdu hodně křičí. Trvá to už rok a já jsem z toho hodně vynervovaná a dostávám tiky do hlavy :( Vůbec nevím,jak se toho mám zbavit :( Vím,že potřebuju klid,ale ted to momentálně nepůjde. Jestli s tím máte někdo zkušenosti,tak mi prosím poraďte,nebo si zkusím zajít za doktorem. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer. Ivanko, tiky budou skutečně asi nervového původu. A s tím Vám pomůže jen lékař, takže se k němu vydejte co nejdříve. Jinak v této věci, bohužel, prodit neumím.

doplněno 26.03.12 20:45:

Pardon- poradit.*zed*

hodnocení

0x

Tiky,no,tak to jedine lekar.To je z dlouhodobeho psych.vypeti.urcite zajdete na psychiatrii,ale i psycholog,aby vam pomohl resit situaci,aby jste nebyla tolik vystavena stresu,nauci vas lepe zvladat situace se sestrou.tiky nenechte rozvijet vice.Vim o cem mluvim.

contecanto*
hodnocení

0x

Špunty do uší.

ivankajoj*
hodnocení

Máte pravdu,děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]