Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobavte se, mě to nedalo to neposlat

Od: lui* odpovědí: 12 změna:

Tohle mi přišlo dnes mailem, snad Vám to spraví náladu.

doplněno 26.03.12 15:22:

Kdyby to nebylo čitelné, tak to uložím někde na uložto.

Pobavte se, mě to nedalo to neposlat

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Četl sem to už loni a říkal sem že to někomu může posloužit jako návod.:D*smich*

lidus*

Super, to nemá chybu.*smich*.

pt®
hodnocení

0x

"lui", *palec*. To byl mazanej děda.

hop®
hodnocení

0x

Jj, trošku starší, ale moc dobrý. *smich*

Mně teď přišla mailem reklama na chipsy...

Pobavte se, mě to nedalo to neposlat #2

hodnocení

0x

Báječné, pobavilo.

Moje 72letá maminka je už ode mě tak poučená a vlastní snahou vytrénovaná, že když u ní před 14 dny zazvonil jakýsi hezký mladý chlapec, oblečený do pěkného obleku a začal jí valit klíny do hlavy (nevím, jestli kvůli telefonu, elektřině, plynu,...), odmáchla ho se slovy, že se s ním nebude na chodbě bavit. I chlapec obratně pravil, že když ho pozve dál, on jí všechno vysvětlí. A moje maminka mu důstojně sdělila, že ho dál nepozve, neboť tam má milence. Chlapci spadla brada a myslím, že ji ještě nenahodil do pantů.

Inžinýrko *palec* pro vás a *palec**palec* a stálé zdraví pro maminku. :D

*smich*

Vypadá to, že vaše maminka je stejně pohotová, jako ten děda v úvodním příspěvku *palec*

Díky za uznání :). Je to taky mým dlouholetým působením - maminka je ze staré školy a její výchova jí nedovolí někomu natvrdo říci "nechci" nebo "neobtěžujte mě", považuje to za nezdvořilé, ale už se taky párkrát sama vytrestala (sada pozlacených příborů a podobné nezbytnosti). Tak se učí být asertivní.

To je jedině dobře.*palec* Já mám kamarádku, je jí 65 ale ona prostě pustí do baráku kdejakýho dýlera*placni* a můžu jí to říkat tisíckrát že to nemá dělat. *zed* Pak k ní přijdu a ona fňuká, jak se zase napálila.*plac* Komu není rady ...*zed**zed**zed*

kdokoliv*
hodnocení

0x

Lui = myslím, že to účel splnilo - opravdu mě ( dědek ) pobavil a nutno dodat, že k tomu přispěla i osoba, která tuto věc popisovala. A jak jsem si pročítal reakce ostatních, tak jsem narazil i na příspěvek od " inženýrky " a ta její maminka - taky skvělé.

Jen se divím, že jsou ještě stále možné takové obchody, které svým obsahem jsou zavádějící nebo dokonce lživé a jsou jasným důkazem nekalých obchodních praktik.

petrkk*
hodnocení

0x

Já už léta myslím na to, že bych těm hajzlíkům, co okrádají staré, poctivé a bezmocné lidi přál, aby někdy došlo taky na ně. Měl jsem představu o nějakém právníkovi v penzi, který bude jezdit na takovéhle výlety a bavit se, ale tento děda mé představě také naprosto vyhovuje, tak doufám že i nadále navštěvuje předváděcí akce a snad o něm ještě uslyšíme

*ua*

marca74211*
hodnocení

0x

Tak to je jako balzám po těch hrůzách v TV, kde babička přijde o celoživotní úspory, protože naletěla. Paráda!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]