Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevové portály, zkušenosti

Od: pitrs09 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, jaké máte zkušenosti s různými slevovými portály? Poradte, kde je dobré kupovat a kde ne.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nakupuji na Slevomatu, a na Amplionu. Mám jen dobré zkušenosti. Nakupuji hlavně kosmetické služby - kosmetika, pedikura, masáže. Koupila jsem i permanentku do bazénu. Teď už bez slevových portálů nedám ani ránu...:)

hodnocení

0x

slevomat a vzdy bez problemu

hodnocení

0x

Nakupvakci a nestálo to za nic. Pobyt v hotelu.

repkin*

Nestál za nic ten nákup, nebo pobyt? To je docela podstatný rozdíl *smich*.

Na slevomatu zboží a OK. Dokonce i jednou mimo slevomat zboží, co už bylo skončené a také nejvyšší spokojenost.

Psal jsem že pobyt. Nestál za nic.

hodnocení

0x

Také jsem zatím nakupovala jenom na Slevomatu. Nejčastěji nějaké dobré jídlo nebo sportovní vyžití /bowling.../. Většinou to pak věnuji jako dárek. A obdarovaní byli pokaždé nadmíru spokojeni. *palec*Jaga.

vercabb
hodnocení

0x
collapse;width:202pt">

Já neměla nikdy problém např s www.zbozomat.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]