Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi mám takový dotaz a otázečku.Já osobně se sprchuji ráno než jdu do školy a rodiče říkají že je to lepší večer ale já si myslím že ráno je to lepší start.A chci se zeptat kolik se tu najde lidí kdo se sprchuje ráno před tím než jde do práce nebo do školy protě ráno.Děkuji všem
Taky je důležité, v kolik člověk vstává. Mně osobně by se nechtělo sprchovat třeba v 4,30. To naštěstí není můj případ. Já vstávám v 6,15, ale i tak by se mi nechtělo kvůli sprchování vstávat dříve, to se raději vysprším večer .
Ale ptáte se, kdo se sprchuje ráno, tak já ne, a pardon, že jsem vložila připomínku.
Zdravím, já se sprchuji večer, pokud Vám to spíše vyhovuje ráno, tak to jistě není nic proti ničemu. Pokud se chcete zavděčit i rodičům, tak se sprchujte ještě večer. Hlavně že se sprchujete minimálně jednou denně.
minimálně jednou denně? to už je na každém kolik potřebuje, když se hodně spotím tak po námaze se určitě osprchuju, ale jinak mi přijde právě jednou denně tak akorát, ono sprchovat se několikrát denně není zrovna zdravé, ale pokud člověk smrdí, tak to je samozřejmě jiná věc.
Já osobně se sprchuju jednou denně, asi tak půl hodiny až hodinu před spaním, abych nešel spát mokrou hlavou
pokud potřebuju být ráno opravdu svěží, tak se nesprchuju večer, ale nechám to až na ráno a na nějakou studenější sprchu
Po noci je tělo upocené, pět minut ve sprše, je příjemné osvěžení. Večer sprcha také, po celém dnu, nebo vana, na odpočinek.
Já se sprchuju večer a má to tři důvody: 1) ráno bych musela vstávat hodně brzo, abychom se vystřídali v koupelně, a nějak se mi ani nechce, ráda se probouzím pomalu, třeba ve vlaku ještě klimbám .
2) ráno se tam nacpe brácha, takže absolutně nemám šanci. Jelikož mám společnou koupelnu se třemi bratry, jsem kolikrát vůbec ráda, že si stihnu aspoň zuby vyčistit .
3) Večer ze sebe spláchnu veškerou nečistotu, pot, někdy špatnou náladu, nemohla bych jít do postele neumytá. Ranní sprchu používám v případě, kdy mám třeba zkoušku později dodpoledne, takže nemusím vstávat v šest, a také abych se před tou zkouškou pořádně probrala.
Ale jinak, pokud by záleželo opravdu a jen na mě, tudíž pominu-li rodinu a školu, myla bych se ráno i večer, vlastně bych klidně trávila celé dny ve vodě . Jsem holt vodumil, no
Rano i vecer. Vecer aby clovek nelezl spinavy do postele a taky si nejak nedovedu predstavit sex s nekym, kdo se cely den potil a nekolikrat si dosel na toaletu. No a rano proto, ze i v noci se clovek poti a tedy i vecer ciste umyty muze do rana zasmradnout. Taky je mi dost neprijemna predstava, ze bych si po ranni stolici mela na sebe bez umyti obleknout ciste pradlo a behat tak cely den. A kdyz uz se nekomu nechce rano do sprchy, tak alespon ja bych bez vycistenych zubu, umyteho podpazi a genitalii neopustila byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.