Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka z USA

Od: shiki odpovědí: 11 změna:

Ahoj , nenašel jsem rubriku týkající se mého problému , tak snad to nevadí

Chtěl bych si něco obědnat z USA , milanoo.com/... .

Ale je tu problém že nakupuju jen v ČR , a se zahraničním nemám skušenosti , tak nějakou radu? popř.. dojde mi balík vůbec když zaplatím? nebo jakou platbu nejlépe zvolit a podobně ..

Děkuji , hezký zbytek dopoledne

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

ja si myslim ze at je to u nas nebo v zahranici nemel by s tim byt problem a pokud jde o platbu dala bych takovou ( myslim ze je to dobirka ) aby jste zaplatila teprive az zbozi prijde tedy na poste ;) pri prevzeti baliku

shiki
hodnocení

Ahoj, Diky za rychlou odpověd , ale je tu problém , právěže píšu protože tam dobírka není a nevím co vybrat , převod na účet , paypal ( ten nemám ) , nebo z karty , abych tam neposlal peníze a nedošlo mi nic , ( jakože by se tam někde stala chyba ).

Jak teda zaplatit? ( ten polštář je strašně roztomilý ^^ , a v ČR nejde sehnat )

hodnocení

0x

Syn platí kartou předem a vždy bez problému. Mamina

shiki
hodnocení

Děkuji , já pak ještě napíšu jestli neobtěžuji , protože je to tam nějaké začachrované , ale moc děkuji za všechby rady , pomohlo mi to s volbou

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já s tímhle zkušenost sice nemám, ale obrátil bych se na horkou linku své banky. Tam dostanu přesné informace, jak platbu realizovat. A jestli balík dostanu? To je vždycky otázka důvěryhodnosti prodejce. Ale neslyšel jsem, že by ze zahraničních e-shopů něco nedošlo.

buss
hodnocení

0x

Objednám, uhradím Pay pal nebo i banka převede na cizí měnu a pošle na konto, i intenrnetbanking... Udělá to i pošta ale dražší a trvááá jí to,

shiki
hodnocení

Asi mě budete mýt za debila , co teda všecko potřebuji vědět abych to mohl z karty nebo účtu zaplatit? děkuji

baskajak

Ty poradím ti,radši si nic z USA a jiných států než EU od nového roku nekupuj,protože vše se nyní daní...například ja si objednal boty ještě před koncem roku 2011,bohužel došly až v novém roce a nestačil jsem se divit,zaplatil jsem boty,které u nás seženu za 2400,cena i s poštovným vyšla na 2000,což bylo pěkné,ale s daní a odbavení a ještě poslaní z letiště z Prahy mě vyšlo na dalších 750 kč. Takže se už skoro nic nevyplatí,možná kdybys byl z Prahy a dojel si to osobně vyzvednout na letiště,ale i tak bys platil daň,v tomto případě bys platil tak o stovku víc+benzín nebo dopravu,opravdu záleží natom odkud jsi.

baskajak

jo a to jsem se zapomněl zmínit tak o 4 papírech,které jsem musel vyplnit jako (nechci mluvit sprostě),na kterých jsem musel zadat tak 3x svoje jméno,adresu a předat si sám sobě plnou moc a pořád dokola i když to měli napsané na zásilce,prostě jeden velký chaos je v této Republice od nového roku. Člověk si objedná oblečení a hned se vyptávají,jako bys měl být terorista,na materiál,země původu,důvod koupě a bla bla bla. Zato ti to opravdu nestojí.

shiki
hodnocení

Jo , ale kde jinde to koupit než v USA? když to v EU neseženeš , proto se ptám jak to nejlepe koupit , samozrejme o dani *Clo* už sem slyšel , ale to nebude takovýá pálka ne?

shiki
hodnocení

Můžu se ještě zeptat maminy , když váš syn platí kartou , tak musí uvést i bezpečnostní kod? a když ho pak znají?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]