Nejste přihlášen/a.
A jakou.
Jsem dost introvertní člověk, mám problémy s navazovaním kontaktů. Když mám někde veřejně vystoupit, tak je to pro mě horor. Vůbec bych něco nemohla říkat jen tak zpatra. Když už, tak to musím mít připravené. I přesto jsem šíleně nervózní. Nebojte, nejste v tom sama.
Strašlivou.
Jako dítě jsem dobře recitovala a hezky zpívala, což ty ctižádostivé učitelky celé roky zneužívaly a cpaly mě na všechny možné soutěže. Myslela jsem vždycky, že umřu.
V dospělosti se mi přihodilo, že jsem asi 7 let vykonávala práci metodika. Školila jsem lidi a vystoupit před nimi bylo pro mě sice hrozné (tréma), ale dobře jsem znala problematiku, a tak ta tréma opadla a vlastně jsem jim jenom vysvětlovala něco, o čem jsem věděla všechno a oni to potřebovali znát - čili žádné znuděné xichty, otázky k věci, rozumná diskuze - paráda. Ale dobře mi to nedělá ani teď, stačí, když mám na poradě o něčem promluvit před oddělením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.