Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do Jazyka

Od: kiiiiik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat lidí, kteří mají nějáké zkušenosti z piercingem v jazyce. Chci si ho nechat dát, ale četla jsem, že chirurgická ocel ničí zuby. Je tomu tak i u kuliček z bioplastu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ter*
hodnocení

0x

Ahoj, jisté zkušenosti s piercingem v jazyku mám, mám ho už rok a půl a nemůžu si stežovat, ale doporučovala bych určitě plastové kuličky, měsí piercing po píchnutí nevyndavat až po měsíci... A doporučila bych potom měsíci si dát celoplastový piercing, to máš plastové kuličky a plastová tyčinka, ze začátku si dej delší tyčinku, jelikož ti jazyk nateče...

Ale chir. ocel ničí zubní sklovinu, pak je to velice bolestivé, nesmíš si s tím moc hrát o zuby. :))

Jinak to není o kuličkách, ale může to být i tou ocelovou tyčinkou, pak jí vyměň za plastovou... :) nebo silikonovou :))

kiiiiik*
hodnocení

Dobrá ;) moc děkuji ;)

ter*

Za málo, od toho tu přeci jsme :))

posuk
hodnocení

0x

Mohu dodat kroužky do nosu a zdarma., Jen nevím z jaké jsou oceli. Děda je dával kravkám do nosu a dost jich zbylo. Chtěl jsem je použít pro sebe, ale nechci být tak přitažlivý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]