Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROVIDENT Rady k půjčce

Od: teriiiiisek* odpovědí: 10 změna:

Potřebovala bych rady od zkušenějších...Chci si od nich půjčit 10tisíc... splátka vychází 220,- chci to platit přes účet... Ať mi prosím napíše někdo, kdo s tím má zkušenosti, řádně vše platím a 200,- týdně je v pohodě, ale dá se to splatit předčasně, nebo si to hodit jako měsíční splátku 800,-? Nepiště mi, že Provident je na prd atd. , že normální banky jsou lepší...zkoušela jsem to, ale kvůli tomu, že jsme byli na dovolené pozdě jsem zaplatila u Tmobilu paušál a už mě dali do registru... Díky za odpovědi budu vděčná.T.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Chtějí splátky každý týden a při výplatě jednou měsíčně byste se dostala brzo do problémů.Pryč od nich.
doplněno 24.03.12 13:49: Na rok vám to nedají.V pondělí přivezou prachy a v pátek už chtějí první splátku.

poiu*
hodnocení

0x

S těmito společnostmi VELMI opatrně! Kvůli nesplácení se čím dál víc dostává do exekucí a dlužná částka se mnohonásobně zvyšuje.

hop®
hodnocení

0x

Nevím, jestli to nezměnili, ale bezhotovostní platba nebyla možná. Půjčili peníze v hotovosti a splátky také chodili kasírovat v hotovosti. Předčasná nebo měsíční splátka by asi dohodnout šla, ovšem bez nároku na jakoukoli finanční úlevu - ty úroky z Vás prostě dostanou. Také jsem potřeboval odjet na tři týdny mimo domov, jejich agent přijal tři splátky a potvrdil do "notýsku" naprosto bez problémů. To že s nimi potom někam utekl a od Providentu už ho nenašli nebyl můj problém. :)

teriiiiisek*
hodnocení

Splácet nemám prolém i úroky respektuji. šlo tam dát bezhotovostně, tak uvidíme... splátky 200,- týdně není nijak šílená a za 60 týdnů mám klid :) Jen jsem chtěla poradit, co a jak a na co si dát lidově řečeno majzla :)

doplněno 24.03.12 14:11:

Spíš by mě taky zajímalo, jaké doklady k tomu chybí, jestli stačí vyjet výpis z banky, nebo musím otravovat zaměstnavatele kvůli potvrzení o příjmu?

poiu*

Hlavně si dát pozor, co podepisujete, aby tam nebyla skrytá nějaká záludnost. Pak už zbývá popřát jen hodně štěstí! *uspech*

teriiiiisek*
24.03.12 14:14
hodnocení

Díky *andel*

hop®

Dříve Provident nechtěl skoro nic, jen třeba zaplacené SIPO na Vaše jméno, aby si ověřili že bydlíte, a proto také hotovost předávali ve Vašem bytě, byla to jejich podmínka. A občanku, samozřejmě.

teriiiiisek*
hodnocení

Ok díky, uvidíme co mi poví :)

hop®

Jasně, držím palce. Spousta lidí na ně nadává, ale podle mne jsou féroví, už mi také vytrhli trn z paty, samozřejmě si za to nechali zaplatit, nejsou žádná charita. Ale byly předem dané jasné podmínky, oboustranně dodržované, a nebyl sebemenší problém. :)

Stejně si myslím, že na ně nadává hlavně ten, kdo to nezkusil, a především ti, kteří pak neplatili a díky tomu se do problémů dostali... *nevi*

teriiiiisek*
hodnocení

Jo tak to si myslím taky... nejvíc řvou Ti, co si půjčku vzali a pak neplatili... Mimochodem už mi volala a jde to zasílat na ůčet, takže pohoda:) Nemusí to chodit vybírat a vyjde to o 1500 levněji, tak jsem nadšená zatím... pak si dám jen trvalý příkaz a je to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]