Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna manželek na internetu?

Od: tvmaniak odpovědí: 16 změna:

Hezký večer všem, jelikoš sem zaspal dnešní výměnu manželek,nevíte někdo kde se dá shlednou na internetu? případně sem vložte odkaz děkuji moooc s pozdavem a přáním hezkého zbytku večera . Daniel

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikimiki*
hodnocení

0x

to bude asi až zítra na intasu*nevi*

solenza*
hodnocení

0x

Já jsem to sledoval a nic moc. Čekal jsem víc. Ale alespoň je v této řadě jedna změna k lepšímu. Vyměnili Passaty za Octavie. Jinak do zítra to dá určitě někdo třeba na ulozto.cz.

hodnocení

0x

No bůhvíproč jsem se na to dívala a jsem zděšená tou úrovní. Všichni sprostí jako dlaždiči (dlaždiči prominou) a ta mladá Vendy - bože, kde ta holka vyrostla? Neuvěřitelní lidi jeden vedle druhého. Ovšem co by asi oni říkali na mě... Mrzí mě, že jsem líp neviděla toho velkého psa. Byl to výmaráček? Ten by se u mě měl dobře.

krkovicka*
Sice jsem měla žaludeční honičku,ale konec jsem stihla...slušný teda.Člověk by měl být rád za to co má doma.Nechápu proč ti lidi do toho pořadu lezou.Ani za zlatý prase bych tam nesla.A to se nemám za co stydět.Ale pravda je v tom že deset dní natáčeli a pustily pouze to co chtěli a to do 80minutovky.
solenza*

Jestli ještě platí, co bylo v předchozích řadách, tak každá rodina dostávala provizi 50 tis.

krkovicka*
Tak to je ono...To radši si je vydělám.
ladinpraha*

Na těchto pořadech jasně vidíš, jak málo si lidé váží sami sebe. Doslova pro pár korun jsou ochotni udělat cokoli.

ellin*

Inzinyrko, mladá Vendy byla hodně dobrá, chtěla bych ji vidět až bude starší- to by byla, panečku, podívaná! :D

hodnocení

0x
Komerční ubožárna,jak se na tohle může někdo dívat,nechápu!
cocinkamichalka*

Naopak, na výměnu manželek by se měli dívat všichni, kdo jsou nespokojení ve vztahu/manželsví. Zjistí, že jinde je to mnooohem horší... (Jako včera můj přítel: Já jsem tak rád, že tě mám, že jsi normální... :-D)

buss
hodnocení

0x

zadám do vyhledávače výměna manželek...

doplněno 23.03.12 23:07:

No ale zkusit si to s někým jiným, než hned odejít nemusí být marné. Možná si člověk uvědomí co má doma...

kukla123*
hodnocení

0x

solenza*
hodnocení

0x

Tady je o tom i článek.
ona.idnes.cz/...

gumidek*
hodnocení

0x

Ten chlap je dobrej umělec. Pouští se do zapojování žárovky stylem prohoď dráty tak, až to bude svítit a žehličce ořeže přívodní vidlici tipuji zoubkovým nožem na chleba, místo aby ji nechal u elektrikáře předělat na naši vidlici. A ta jeho je taky hvězda :D.

miljan*
hodnocení

0x
Pořady stejně jako reality show pracují s emocemi lidí - jak účinkujících, tak diváků u televizních obrazovek. Ti fascinovaně sledují osudy "obyčejných"lidí a neuvědomují si, že realita je v nich dovedně ohýbána televizními štáby tak, aby se co nejvíc zvýšila sledovanost. tyden.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]