Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

M/M Reality

Od: teriiiiisek* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, prosila bych o radu, nabídli mi spolupráci s firmou m-m reality... Máte s touto firmou nějaké zkušenosti? Prodávali jste byt, nebo pozemek? Nebo rady, kde nejlépe hledat zájemce o prodej svého pozemku, bytu domu. Vložit někde inzerát? Děkuji za všechny odpovědi. S pozdravem Terka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

spolupráci, jako pracovnice firmy?

Osobně pro firmu, kde pracuji, nabízí MM reality (a mnoho dalších) prostory k pronájmu. Ani se žádnou firmou nemám problémy. zavolají, že by chtěli ukázku, já přijedu, vysvětlím technické věci, co a jak, pak je to již na realitce, aby si vzala rezervační poplatek. Jakmile zaplatí, předá mě kontakt, zařídím smlouvu, předám prostory a ... jdema na další.

Jen mě je divné, když se představím jako zástupce majitele, se kterým poté uzavřou smlouvu, vidí na okně nalepen půdorys místnosti- nemovitost, s telefonem na mě... že si nezavolá za chvilku, abychom se domluvili bez realitky...

teriiiiisek*
hodnocení

Ano měla bych tam nastoupit na živnost jako makléřka, jen chci poradit, co a jak dělat, kdo to dělá... jak si vyhledávat lidi, kteří chtěj byt dům nebo pozemek prodat, jak je kontaktovat atd. Dále jestli se tím dá uživit, měla bych začínat, tak nevím do čeho jdu... součástí je i seminář-školení v Opavě za 1500,- ... nevím zda-li do toho jít nebo hledat něco jiného...

teriiiiisek, to nevím zdali uživit, ale uživí to ostarní makléře...bohužel s tímto neporadím, ejn snad se zeptat některé makléřky...

se kteou spolupracuji...

mmreality.cz/...

grrr
hodnocení

0x

ano zkušenost mam čerstvou a velmi nepříjemnou. chtěl jsem koupit dům který měli v nabídce, rezervační smlouva je pro zájemce otřesná, zaměřená jednoznačně v jejich prospěch - na úpravu nechtějí přistoupit, nezbývá než se modlit aby to dobře dopadlo. Předloží vám jen obecný vzor kupní smlouvy - nic konkrétního, ani sml. o sml budoucí. Pokud by se pak v kupní smlouvě objevilo něco s čím nebude souhlasit, máte smůlu - musíte buď akceptovat, nebo přijdete o zálohu. Prodávám přes ně i byt, po této zkušenosti ovšem počkám na konec smlouvy a už nikdy víc. Hrají komedii aby na vás udělali tlak, slibují vše možné i nemožné, neřikám že jiné realitky jsou lepší, opravdu nezbývá než se modlit a doufat

teriiiiisek*
hodnocení

Mě jde jen o to když tam nastoupím jestli se tak dá uživit... z pohledu pracovníka mmreality...

proč jste nekoupil dům přímo od majitele?

doplněno 22.03.12 18:24:

grr, proč nekoupíte přímo od majitele?

grrr

většina lidí se bojí, pokud nemají zkušenosti a navíc to v nich budí jisté pochybnosti - proč asi chce obejít realitku? toto byl právě ten případ. Jinak ještě k původnímu dotazu - za provizi 180000 bych čekal luxusní služby a ne že si budu platit poplatky na katastru a podpisy u notáře. Pracovat u nich znamená mít na to všechno žaludek a být trošku potvora

uska*
hodnocení

0x

Ahoj Terko, mě zaráží proč tě nevezmou do pracovního poměru? Znám jednu makléřku, ale ta je zaměstnanec a není na tom zle. Kde hledat zákazníky? Já podala inzerát, že prodám dům a druhý den jsem nestihala zvedat telefony jak se realitky předháněly, zda bych dům nedala k nim do nabídky. Zkusit se má všechno, ale v dnešní době bych si netroufla spoléhat jen na provizi s prodeje. Nechejte si to jako vedlejšák a shánějte práci na smlouvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]