Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí užívání Neurolu při viróze?

Od: michaela22 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

celodenní polehávání s virózou je pro mě dost ubíjející, špatně se mi spí, protože jsem zvyklá na hodně pohybu, který teď nepřipadá v úvahu - potřebuji se z toho co nejdříve dostat. Výrazně mi pomáhá užívat v takovém období Neurol, pak v posteli vydržím a skoro pořád spím. Vím, že je to lék působící na CNS, ale nemůže v době virózy negativně taky působit na imunitní systém? Myslím, aby nebránil tělu bojovat proti virům. Omlouvám se, jestli můj dotaz zní hloupě. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevadí,můžete ho klidně po dobu virozy brát.Ale pozor,je návykový.

hodnocení

0x
Ano můžete při viroze Neurol. Máte doufám od lékaře? Ne třeba od kamarádky. Je velmi návykový. Zkoušela jste i jiné možnosti? Čaj na spaní např. Teekanne spánek a nervy je výborný chutove i vůní. Lze doplnit třeba bylinnym hypnox forte na spaní či kozlík od kneipp. Byliny nejsou navykove. Vyzkoušeno a jsou dost silné aspoň u mne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]