Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsou naké cviký s gymnastickou gumou co by mohla cvičit v leže na rovnovahu? nebo ja neporadím stat nebo neudržím rovnovahu. Poradte nebo už mě taky život nebaví ja musím urychleně ze sebou něco dělat nebo zblbnu mi se taky život nelibí když nemužu chodít. Děkuju za odpověd
A co nějaká rehabilitace? Tam by vás mohli (měli) naučit cviky, které jsou pro vaše potíže optimální a hlavně je vás naučí správně
býla sem tam loni a spadlá sem na zachodě a rozbilá si čelo byla to mojá chybá bylo to tám skvělé tam měli všechno kdybý to šlo šla by tam znova ale naši mě tam pry do CHuchelné už nikdý nepustí jim sou přednější penize než ja
Myslím si, že říkáte hloupost. Že jste špatně pochopila záměr vašich, který nemá s penězi vůbec nic společného. Protože oni si stejně uvědomují, jak všechno je relativní a že se stát může cokoliv a vy zůstanete bezmocná na lůžku. Asi vám neřekli všechno.
Nemyslím lázně, je mi jasné, že peníze na ně třeba nejsou, ale klasickou rehabilitaci někde na poliklinice nebo tak, na kterou se dochází. Sestry, které lidem rozcvičují zlomené nohy a křivá záda Tak ty by vám měly umět ukázat i cviky, které můžete dělat doma na posteli a které jsou pro vás nejvhodnější.
Já si myslím, že s gumou se dá dělat cokoliv. Zachytit za jednu část čímkoliv, prstem, hlavou, rukou, nohou pod kolenem, lýtkem, kotníkem i chodidlem, prsty na noze, v klenbě i patě a jinou částí těla zaháknout opačnou stranu a natahovat. Zmuchlat a stláčet prsty, jako do pěsti, srolovat mdo válečku a chodidly válet sem a tam. Mnohokrát. Pomalu, rychle, trošku, hodně, v rytmu i bez. Nevím, co dokážete a můžete. Ale cokoliv, půjdete-li přes odpor gumy. Všecko je dobré. Ale jen do bolesti. Ne přes bolest. A hlídat si dýchání. Nádech při tahu a výdech při povolení.
Nemáte snadný život a já vám přeji, ať se všecko obrátí k lepšímu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.