Nejste přihlášen/a.
Kde sehnat práci na doma ale takovou která opravdu funguje a nebude to jen tahání peněz z lidí?
Hlídejte někomu dítě. Dá se vydělat dost peněz, když hlídáte 2 děti. Odpovedi na inzeráty, když budete posílat peníze, jen prodláte.
Už jsem to sem psal několikrát. Jedna firma co vím je v Domažlicích, druhá v Sokolově. Nevím odkud jste vy. Jsou to firmy, kam přijedete, dostanete materiál a odjíždíte domů s tím, že víte, že za jednu propisku dostanete 20 halířů a máte jich udělat 2000... Toto berte jako příklad, nevím, jak je to dnes, dělal jsem to před cca. 4 rokama... Funguje to, ale moc peněz si neviděláte a je to celkem dřina... Jinak nabídky z netu opravdu nefungují...
No sehnat jedinou poctivou práci na doma, která by slušně uživila, to asi bude těžké. Ale když se zkombinují třeba různé affiliate programy a marketingové prácičky, vesměs reklamní, tak ono se to nasbírá. Třeba je spousta míst, kde se dá registrovat k odběru reklamních e-mailů nebo sms za peníze. Třeba tady ermail.cz/... mi chodí tak jeden dva e-maily denně, potvrdím přečtení a mám třeba i 350 Kč měsíčně. Není to na omdlení, ale je to kapka ke kapce. Dále k tomu doporučuji obchody s cennými papíry, IT služby a stovky jiných věcí, dohromady to peníze hodí. Je to dřina zezačátku, vše poskládat do fungujícího systému, ale pak to jde samo, sem tam nějaké udržování vlastních www, toť vše.
Jen dotaz na ermail: pokud vím, ten vyplácí až od nějakých dvou tisíc či kolika. Už jste nějaké peníze dostala
Ono jde o to, co si pod prací na doma představuješ - jestli něco typu hlídání dětí, uklízení a tak podobně; nebo něco jiného.
Docela střízlivý pohled je třeba tady: projobs.cz/...
A co se týče toho eRmail - to je tak trochu pyramida - cílem je, abys získal/a co nejvíce lidí pod sebe. A musíš jich shánět více a více, jinak nedostaneš žádné peníze (ty ale nedostaneš stejně tak co ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.