Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mohl by jste mi poradit někdo, prosím nějakej opravdu brutální horor ze kterého nebudu moct usnout? Děkuji.
já nechápu co mají lidi na hororech mě osobně příjde absurdní na to koukat. ale proti gustu žádný dišputát tady se podívejte csfd.cz/...
Ono hodně záleží jaký horor máš na mysli - jestli duchařské (démoni,poltergeist ap.) nebo nějaký masakry. Na Saw a nezvratné osudy se nekoukej, jsou to pohádky, po nich usneš bez problémů. Opravdové řežby hledej u šikmookých. Namátkou např. Ichi the killer nebo Grotesque. Pak je docela přísný Hostel, Human nature. Nezalekni se horšího hodnocení na ČSFD. Tyhle řezačky nikdo moc dobře nehodnotí, čili čím horší hodnocení, tím větší hnus (pro někoho pastva) pro oči
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.