Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s těmito firmami, které fungují na základě MLM? Hledám solidní práci z domova, jsem na MD a po odepsání na inzerát jsem dostala nabídky na práci pro tyto fitmy. S MLM mám zkušenosti z jiných firem, kdy se vždy jednalo o prodej něčeho. U těchto firem, ačkoliv jsem dostala i odkaz přímo na jejich webovky, jsem vůbec nepochopila za co bych byla plaena a co je náplní práce. U ZeekRewads se píše, že je to forma naší aukce, jedná se udajně o vkládání inzerátů, ale oět nevím jakého typu...zkrátka nemohu stále se dopídit o čem to je. To samé firma Stipforp.
Děkuji za jakoukoliv radu, odpověď.
Ahoj ja robim v ZEEKU asi mesia to druhe som este neomrkol som spokojny naozaj pokial sa clovek snazi tak to ide. Da sa zarabat za inzeraty to je pravda ale ide to pomalsie ale cakanie stoji za to. Druha moznost je registrovat sa na silver uroven hned a tym je mozne vkladat na VIP ucet tj investovat do firmy nakupom bidov prihodzov ktore je mozne rozdat zakaznikom. Verejne firma nie je moc nadsena tym ze sa prepiera ako to funguje takze to jedine mailom. Ale je to zalozene na zhanani zakaznikov pomocou inzercie ako pre seba tak vlastne i pre firmu.
Že vás huba nebolí, vůbec používat slovo práce v týhle souvislosti. Radši bych lítal s tím kolečkem po stavbě nebo kopal kanály, tam aspoň výplatu dostanete, vidíte výsledek a neojebáváte lidi.
Dagmarne taky docela pokrytec, "nejprve poslat peníze je podvod", ale "nejprve koupit zboží" je v pořádku. Ach jo.
Máme to my Češi ale problém s fenomém jménem MLM, že? Já ho mám taky, ale pragmaticky přemýšleje, došla jsem holt k závěru, že jestli dnes lze někde přijít k penězům, je to v MLM. Stiforp mezi ně rozhodně patří. Jenže jde o to, jak ho dělat. Nabízím školení. Nejraději osobní. Proto dávám přednost Středočechům, ne snad, že bych jim nadržovala , ale kvůli vzdálenosti. Ovšem v případě dohody se vypravím i dál...
Ja v Zeeku jsem kolem půl roků, denně mi to generuje skoro 1000 Kč a nestěžuju si... Co si budeme povídat do všech podobných programů, mlm a systémů je nutné shánět další lidi, sám tam člověk moc nevydělá. Problém je v tom jak těm lidem vysvětlit, že jsou to reálné peníze které chodí na měsíční bázi opravdu na účet... Oslovil jsem asi 15 lidí, zájem prokázali pouze 2, ostatní jen samé výmluvy proč to nemůže fungovat a bla bla bla... Ale to se dalo čekat... Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod...
Dobrý den,
rád ivestuji a to i do oblastí středního rizika. U společnosti Zeekrewards jsem se prostřednictvím jedné mé známé pokusil zaregistrovat přesně před týdnem. Jí se moje jméno objevilo v získaných klientech, ale mě do dnes, tedy po týdnu nepřišel potvrzovací mail a to ani na její dotaz. Zkrátka vůbec nikdo na vznesený dotaz neragoval. Komunikace je základní faktor a má známá, je z toho rozčarovaná podstaně více než já. Pro mě je to jasný signál, jít o dům dál. Záleží však na úhlu pohledu. Lidé, kteří v systému již jsou, ho mají jistě jiný. Ale takových už jsem v životě viděl dost, když přišli o své peníze. Všechyny tito lidé však mají jedno společné. Naletí poprvé, podruhé, potřetí,... nalétávají stále.
Dobrý den, nikdy se nestalo, že by se regostrace nepovedla, občas se stane, že nepřijde email, ale přesto člověk registrovaný je, to vám známá měla sdělit.Zeekrewards se drží už přes půl roku na prvních místech mezi MLM, a má tak dobrý program, že tam jentak nikdo nenaletí. Tato společnost má dobrý základ se udržet ještě pár let. Ne jako nějaké pyramidy a letadla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.