Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bubble Tea - Praha, kde a za kolik koupit?

Od: lolec odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám dotaz, kde v Praze a za kolik jde koupit Bubble Tea. Tak bych prosil o tipy. Byl bych moc rád, kdybyste přidali i cenu. Slyšel jsem, že jde koupit na Zličíně, ale to je pro mě dost daleko... Předem díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Je jich skutečně hodně, cenově se to liší. Je v Palladiu, na Hájích, na Smíchově, na Václaváku, v Sapě, v Karlíně... a to mluvím jen o těch, kolem kterých jsem šla.

doplněno 17.01.13 20:12:

Např.:

tapitea.cz/...

facebook.com/...

teaandgo.cz/...

lolec
hodnocení

A jaká byla cena prosím tě? :)

askmenow*

Zkoušela jsem jen asi 2x, cenu si nepomatuju a stejně by ti k ničemu nebyla, jak jsem psala, cena je všude jiná a liší podle firmy (jako snad u všeho, ne ;) ) se i podle velikosti. Někde mezi šedesáti korunama a stovkou.

paw*

Z osobni zkusenosti doporucuji v karline teaandgo.cz/...

Majitele znam osobne. Caj se anucili delat v Cine a snazi se, aby byl nejlepsi. Cena od 60Kc +-, ale mivaji akce.

A jinak nejlepsi Bubble Tea je na Taiwanu ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]