Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skončení neschopenky

Od: petr0s odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Dnes mi byla ukončena neschopenka, nyní jedu domů (oficiálně mám volno až do 28.12.) musím ještě dnes zanést neschopenku s červeným pruhem zaměstnavateli, nebo stačí až přijedu? Oficiálně bych měl jít podle rozpisu do práce 29.12.

Děkuji Vám

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

když máte volno, tak co byste tam jezdil? doneste jim to až budete v práci

petr0s
hodnocení

Já jen, jestli to nemusí být odevzdáno neprodleně, tak samo jako když si neschopenku vyřizuji. Jsem v této oblasti neznalý,takže nevím, co je třeba teď udělat. Každopádně asi zavolat šéfovi, že mi ukončili neschopenku ne?

jo to mu můžete zavolat, aby třeba místo vás nesháněl náhradu

doplněno 23.12.14 14:33:

a zase , máte dotaz a cpete to do volné diskuse, proč?

petr0s
hodnocení

Žádná skupina mi nepřišla odpovídající. Volná diskuze je otevřená všem dotazům. Není tomu tak?

Rubrika "společnost", podrubrika např. "ostatní"

Neprodleně, to ano, ale stejně začínají svátky a mzdovka by to už nezačala zpracovávat, takže bude stačit v pondělí. Šéfovi zavolejte, aby věděl, že s Vámi může počítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]