Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit stresu

Od: len* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den ,potřebovala bych poradit ,jak se mám vypořádat se stresem. Nedávno jsem se rozešla s pritelem ,byl na mě strašne závislý a Já to již nezvládla ,před rozchodem jsem trpěla stresem z toho jsem mela denodenne průjem ,bolest břicha ,strach. Rozešla jsem se s nim , ale přesto to přetrvává ,bojim se , že si něco udělá a okolí mě bude nenávidět. Ke všemu strašne zapomínám ,opravdu hodně ,v mem věku to není normální. Strašne hubnu a to normálne jím, za týden mam 2kg dole. Potřebovala bych pomoci, jak se s tim vypořádat a vyrovnat se se vším :) Moc děkuji za každou radu , a Prosím ,hloupe komentáře si nechte .. :) Děkuji Lenka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že není třeba řešit stres. Je potřeba řešit svůj život. Svou kondici, vzhled, vzdělání, společenské uplatnění, sebezdokonalování. Jakmile zasednete s hrnkem čaje nebo kafe na gauč a budete se zbavovat stresu, je to na léčebnu. Psychiatrickou. Je potřeba se zvednout, narovnat, zajít k holiči, koupit si hadřík, zastavit se v knihkupectví, proklikat pc kde a jaké jsou kurzy, školy, kroužky, skupiny, joga, kondiční cvičení. Pak, s novým účesem, v nových hadřících, s rovnými zády a vztyčenou hlavou vykročit za novým, neznámým. A neohlížet se! ;) O čem je řeč? Jaký stres?

iz*
hodnocení

0x

Nestačilo by uvědomit si, že jste odpovědná pouze sama za sebe? Za to, co (ne)udělá bývalý přítel, odpovídá (bude odpovídat) jen on sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]