Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, že mi nelže a opravdu mě miluje?

Od: jeniczek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Asi tři měsíce jsem s holkou, do které jsem se během této doby opravdu zamiloval, ona mi říká, že mě miluje jako nikoho jiného a říká mi např: zlato a že mě strašně moc miluje atd atd.. co mě ale trápí je, že opravdu jen hodně zřídka zahajuje naší konverzaci ona, navíc, před nějakým časem když jsme se pohádali, tak se mi začala omlouvat a psát že jí strašně chybím, a že až se uvidíme chce ode mě velkou pusu, teď když se pohádáme, tak všechno musím napravovat já, a ona si se mnou točí jak se jí zlíbí, a když jí řeknu jestli si uvědomuje co dělá..tak se mě zeptá "co dělám?" a když jí to řeknu tak odpoví ironickým způsobem "aha" a teď před dvěma dny jsme se opět pohádali, a já jsem jí opět lezl takzvaně "do zadku"..ona se vůbec nevyjadřovala, a když jsem jí dal ruku na koleno a zeptal se jí o co jí jde, ruku mi jenom z kolene sundala a nemluvila dál, pak do mě dvakrát třískla a řekla že to že mi napsala "nevím jestli je dobré být spolu každý den" pořád řeším a že to řešit nemám, nevím co si od toho mám odvodit, protože když jí řeknu že jí miluju, párkrát už mi odpověděla "já vím :*" no, a opět ještě musím říct něco k tm hádkám, když jsme se tuto neděli hádali, chtěl sem po ní něco a ona mi napsala nebudu ti nic psát, a pak když sem nevěděl co mám říct tak sem jí to řekl a ona odpověděla "tak nic nepiš ;)" no a včera večer, mi napsala: "je mi blbě, jdu spát..dobrou bobku :*" tak už opravdu nevím co mám dělat, je mi hrozně poslední dny nespím, rodiče chcou ať se s ní rozejdu, já jen stále doufám, že je ještě naděje jak náš vztah zachránit...prosím poraďte mi..jsem opravdu bezmocný...děkuju mockrát

doplněno 20.03.12 19:19:

Děkuju mockrát za Vaše názory, doufám, že mi ještě odpovědi budou přibývat :)...ještě bych chtěl doplnit to co jsem napsal...tenhle vztah bych chtěl zachránit, protože to děvče miluju, a každá chvíle s ní je pro mě vyjímečná, nádherná, kouzelná...je to prostě osoba, která toho pro mě znamená strašně moc...co mě trochu uklidňuje, že při jedné z těch hádek mi na mou otázku odpověděla kladně to znamená, že se mnou být chce...a další věc která mě drží je, že mi aspoň dá sama od sebe pusu...to by doufám snad nedělala, kdybych jí byl lhostejný, to už ale na 100% nevím.., chtěl bych se ještě zeptat, nemám jí psát, i když mi napíše sama od sebe? jestli nemám, jak dlouho to tak mám dělat? a jestli jí odepsat mám, za jak dlouho a jakým stylem, aby poznala, že by měla svoje chování změnit? předem Vám děkuji za odpovědi :)

doplněno 20.03.12 19:37:

a ještě doplním.. potřebuji znát Váš názor na to, jestli jí můžu přestat psát teď, když jsme podle ní za dobře...(soudím podle té sms, kterou mi včera napsala tj. "je mi blbě, jdu spát..dobrou bobku :-* ")...Opravdu Vám mockrát Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Řeknu to takhle: Byl jsem v podobném vztahu a věř, že tohle nemá cenu, když se rozejdete, pár dní budeš špatně spát, ale pak se to naprví, časem.

Ono když ej iniciativa jen z jedné strany a cítíš, že s tebou "vydrbává". UKONČI TO! Je to pouze trápení.

dzordz*
hodnocení

0x

Bobku, takový už ženský sou.. zbytečně se nerozčilujte, zbytečně ji nerozčilujte.. "co je ti?" "nic!".. ať nemusíte zbytečně dolejzat.. a bude to fajn.

hodnocení

0x

Dobrý den, Jeníčku. Já to vidím tak, že byste měl být vůči ní trochu zdrženlivější a nepodlézat jí. Tím jí můžete lézt na nervy. Je si Vámi zřejmě moc jistá. Takže zkuste pár dní nepsat a nedávat najevo svůj zájem o ni. Pak poznáte, zda jí chybíte a stojí o Vás, nebo jí to tak vyhovuje a pak zájem z její strany není takový, jako ten Váš. Ono není možné, aby vše urovnával vždycky jen jeden a druhý si byl jistý tím, že stejně nakonec přileze. *cteni*

doplněno 20.03.12 19:51:

Odpověď na Váš dodatek: Když Vám přece jen sama napíše první, tak jí samozřejmě odpovězte. Ale dejte si na čas. Když vám napíše: co je Ti? odpovězte stejně, jako ona odpovídá Vám : Nic. Když napíše mám Tě ráda, odpovězte jen -já vím. A když se zeptá, kdy se uvidíte, tak jí odpovězte, že pokud o to stojí, že se jí ozvete a naplánujete to, protože těď Vám není dobře a nemáte na nic náladu. A až se uvidíte, mlčte a nechte mluvit ji. A zase se chovejte stejně. Odtažitě a nedolézejte. Stačí, když toto vydržíte pár dnů, aby pochopila, že s Vámi nemůže pořád tak mávat. Že i Vy máte své city a pocity a nemusíte se pořád o vše doprošovat. To člověka věčně stejně bavit nemůže.*kafe*

doplněno 20.03.12 19:54:

Právě proto, že jste nyní za dobře, jí první nepište. Ať se snaží ona, jestli jí na vašem vztahu záleží.

figurek*
hodnocení

0x

se mi zdá, že si vaše milovaná kolíkuje území a tak zlehýnka, nenápadně, ale vytrvale vás tlačí ke zdi. A jestli se hádáte už teď, pak při společném soužití bude hůř. Jasná věc, tak to chodí.

bus*
hodnocení

0x

Máte-li již teď pochybnosti o vzájemné lásce, není to láska oboustranná a tudíž neperspektivní. Vzdejte to. "V lásce prohrává ten, co má rád víc". Takový vztah je trápení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]