Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká dobrá hra (podle vás)

Od: jopny* odpovědí: 7 změna:

Zdavím. Nezná tu nějaký človíček nějakou dobrou hru? Je mi jedno jestli to je strategie, FPS ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bvc
hodnocení

0x

The sims 2 ,Harry potter a kamen mudrcu atd...

hodnocení

0x

The Sims 3 (stavitelský simulátor života)

Mass Effect 1, 2, 3 - opravdu doporučuji! (RPG)

Skyrim - trochu náročnější, hodně otevřený svět (RPG)

Caesar IV (strategie)...

dzordz*

Když už Kolikokoli začla tímhle směrem, tak mě napadl The Bard's Tale, super oddechová zábava :)

janak*
hodnocení

0x

Skuste tuto závodní hru

Gas Guzzlers: Com/...

warezforum.cz/...

artrosis
hodnocení

0x

těch je. třeba já rád farcry, crysis, battlefield 2, battlefield 2142, call of duty, fear, soldier of fortune, arma, flashpoint, stalker, il2-sturmovik, Need for speed, GTA. ale to jsou hry podle mýho vkusu. každýmu se líbí něco jinýho. stačí se ale podívat na nějakej herní server, nebo e-shop a tam už si vybere každej podle svého gusta.

jaryncharvat*
hodnocení

0x

hodně dobrý je Combat arms, výhodou je, že z jejich stránek si to stáhnes zdarma a hraješ online proti hráčům z celé Evropy

skylen*

To bych nedoporučoval, aby jste měli něco "dobrého" (vybavení,...) tak musíte za to zaplatit reálnýma prašulkama. To už je fakt lepší si koupit teď Call of Duty 8 Modern Warfare 3 nebo Battlefield 3, Battlefield 3 mám a můžu jen doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]