Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strategie - jaká

Od: george1188* odpovědí: 4 změna:

Neznáte někdo dobrou počítačovou vojenskou strategickou hru?

Děkuji za odpovědi...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

No měl jsem nejraději KKND 2 Krossfire. Šlapalo to na P1 166Mhz 64Mb RAM, moc mě to bavilo, šlo to po síti i sériovém kabelu a grafika dobrá.

Nebo AGE of Mythology Titans.

doplněno 23.12.12 20:36:

A ta hudba best *tuc*

doplněno 23.12.12 20:53:

@rocky : Zvláště si teď nastavit mapu, kde sněží. Ta atmosféra a hudba je dost dobrá a člověk u toho stráví i 2 hodiny. ;)

george1188*
23.12.12 20:42
hodnocení

Díky

rocky*
hodnocení

0x

Company of Heroes, Warcraft, Age of Empires... těch je :). Napadají mě jen tyto, ale určitě jich bude mnohem, mnohem víc. Další rádci jistě také něco přispějí. Rocky

doplněno 23.12.12 20:36:

Jak píše gumídek. Age of Mythology, Age of Mythology - The Titans. AoM The Titans je snad nejlepší strategie, co jsem kdy hrál.

gamer
hodnocení

0x

já vyrůstal na hře Lord Of The rings: battle for middle-earth , první díl mi přirostl, i když druhý je asi lepší, grafické zpracování by měl zvládnout počítač i několik let starý. Výborná je také série TOTAL WAR. nejraději mam nejspíše Medieval 2: Total War.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]