Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdraví,pocit zkažených vajec v ústech

Od: frank* odpovědí: 3 změna:

Často mívám v ústech pocit po zkažených vejcích,čím to je a jak se toho zbavit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Konkrétně s pocittem zkažených vajec zkušenost nemám, ale s "divným pocitem" v ústech dříve ano - obvykle a nejběžněji to bývá záležitost špatné ústní hygieny. Takže lépe čistit zuby, včetně zubní niti a mezizubních kartáčků, ústní voda také neuškodí. Pozor, může to být zánět někde v zubu, který nebudete schopen sám odhalit - pomalu se někde rozmáhá, "zahnívá", páchne. Také je možné, že něco není v pořádku v hrdle. Pro všechny případy bych doporučovala zajít k zubaři, popř. ústní hygienistce - toto jako první, pokud nic nepomůže, tak ORL. Možná (a nejspíš) to budou jen "špatně vyčištěné zuby", ale neradno podceňovat jiné potíže.

kyticka
hodnocení

0x

Ahoj, mám naprosto čisté zuby ale občas pocity bílý jazyk, hořký jazyk, nebo i náznak zápachú. Zubař mě má v péči - OK. Problém je zevnitř. Stává se ti to ráno a nebo v průběhu dne? Nejsi nastydlý?

matros
hodnocení

0x

Já to mám taky. Mám to když se moc najím. Vyzkoušel jsem dietu a zmizlo to. Chce to jíst střídmě a nemít nadváhu. To je moje zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]