Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový záznamník pro babičku a dědečka,znáte ho

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Díky poště, kterou dostávám jsem se dozvěděla, že už je v prodeji nový záznamník pro Babičku a Dědečka. Pro mladé, je to hrozná výhoda. Určitě budeme chtít, aby nám záznamník koupili. Znáte ho?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tady je záznamník...

Nový záznamník pro Babičku a dědečka.

Dobré jitro, momentálně nejsme doma.

Po zaznění zvukového signálu,

zanechte prosím, vzkaz:

jestliže jste jedno z našich dětí,

zmáčkněte jedničku, a dále zvolte číslo,
od jedné do dvou podle pořadí,

jak jste se nám narodili,

abychom věděli,
koho z Vás, máme očekávat...

Jestliže potřebujete,
abychom vám hlídali vaše děti,

zmáčkněte jedničku;

Potřebujete-li si půjčit naše auto,

zmáčkněte dvojku;

Jestliže potřebujete, abychom vám vyprali a vyžehlili prádlo, zmáčkněte trojku:
Chcete-li, aby u nás dnes spala vnoučata, zmáčkněte čtyřku;

jestli chcete, abychom vyzvedli vnoučata ze školy, pak zmáčkněte, pětku;

jestliže chcete, abychom uvařili na neděli, nebo vám nedělní oběd, doručili, k vám domů, zmáčkněte šestku;

chcete-li se dnes přijít najíst
se k nám, zmáčkněte sedmičku; potřebujete-li od nás peníze,
zmáčkněte osmičku;

pokud vás opustil partner a chcete k nám jít bydlet, zmáčkněte, devítku;

máte-li v úmyslu pozvat nás na večeři, nebo nás vzít do divadla,

začněte hovořit,
posloucháme!

liduli

*palec**palec* přímo ze života, hned po ránu (i když u nás prší) jste mi viky zvedla náladu

hodnocení

Liduli. Děkuji *palec*

lidka*
hodnocení

0x

Viky, znám to už asi rok a je bezvadné, že vztahy dětí, rodičů i prarodičů jsou popisovány s humorem. *vtip* A tak to má být! Nakonec, co jsme si vychovali - to máme. ;) A až na nějaké jemné odlišnosti to asi bude i záležitost další generace. Je dobré si připomenout své mládí a své občasné úlety. *haha*

hodnocení

Dobrý den Lidko. :) Máte pravdu ve všem. Tuto poštu, jsem dostala nyní a moc se mi to líbilo. Tak jsem poštu upravila a pustila dál, pro pobavení ostatních. To za našich časů nebylo. Díky PC, se dostáváme trochu blíže, k mladší generaci. Víc jí můžeme chápat. I když je to dost složité.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]