Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy v rodině

Od: j* odpovědí: 7 změna:

Ahoj lidi, zeptám se vás.Mám tátu ten má přítelkyni, u které aj žije a ta přítelkyně má dceru je jí SKORO16 let, mě je 19 let.Mám taky přítelkyni ale moc se mi líbí tátovo přítelkynědcera.Chtějí se brát ale není to jisté tudíž by to byla moje hodně vzdálená nevl sestra.Nevím jestli bych se jí mohl líbit aj já.Nebylo by to divné?Poradtemi pls.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

je to pro tebe cizí člověk ,proč by ne

mowla*
hodnocení

0x

Pokud jde o geneticky podmíněné možné negativní následky takového vztahu - žádné nejsou, klidně ´do toho jdi´ ... :-D

Ovšem - jestli by ses jí "mohl líbit i ty" - tady nikdo neví, zeptej se jí, to je nejjednodušší... ;)

hodnocení

0x

Nemáte společný ani jeden gen nebo jeho část. Dívka je pro vás stejně cizí, jako kdokoliv jiný, s kým nejste v příbuzenském vztahu. *smich* Vaše macecha by se pak stala vaší tchýní. Pro vaši dívku by se váš otec stal současně otčímem i tchánem. :D

hodnocení

0x

Pamatuj na přísloví : Co je v domě, není pro mě!

ruprt
hodnocení

0x

Předběhni svého tátu :D:D*frajer*

olaf71*

myslíš dvě mouchy jednou ranou? *palec*

iz*
hodnocení

0x

Ukončíte-li současný vztah, nevím, co by mělo bránit dalšímu.

Otázkou je, jestli o Vás bude mít skoro šestnáctiletá dívka zájem (nebudete-li pro ni moc starý).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]