Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávání přes internet ze zahraničí

Od: slaughter odpovědí: 1 změna:
Zdravím všechny, mám jednu naléhavou prosbu. Rád bych si objednal tohle tričko, které už bohužel není k dispozici v ČR a nevím kolik stojí poštovné, balné + doprava a které z těchto stránek mám věřit, dokonce jsem vyčetl free shipping (doprava zdarma) pro všechny položky na jedné z nich, ale fakt s tím nemám zkušenosti, najde se tu nějaká dobrá duše která mi s tím pomůže? nejlepší by bylo kdybych si objednal to nejlevnější, to ale myslím není free shipping. officialwwe.com/... extremewrestlingshirts.co/... wrestlingmerchandise.co.u/... mockrát děkuji za každou radu :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

No já bych jednu radu měl- vím, že shlaughter je anglické slovo, ale tak trochu podobné Shlaighter :D

A věřit se dá jenom osobnímu předání :) Ale fakt- můžete zkusit objednávat z nějakého zavedeného obchodu, pak je větší jistota, že to bude bez problémů :) Asi to nebude to nejlevnější, ale zase nejnižší ceny= vyšší riziko problému(samozřejmě neplatí univerzálně :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]