Nejste přihlášen/a.
Netuší někdo, kde se dá zjistit odhad inflace na rok 2012 pro ČR, vím že vše záleží na mnoha faktorech, ale nějaký hrubý odhad by mě dost zajímal. Předem Vám děkuji.
Stejně to nebude reálný odhad, protože se na nás hrne jedna jobovka za druhou. Pěkně nás tím krmí postupně. Ale kdyby to na nás vybalili rovnou - splnil by se jim sen, že by rychleji senioři opuštěli pozemský svět. To bych seniorům nepřála - také mezi ně patřím a marně přemýšlím, co s tím. Takže to bude slušné procento. Ale to asi skutečně jenom zná pan Kalousek, ten to má pro letošní rok pěkně zpracované krok za krokem. Věděla jsem po roce 1989, že to nebude jednoduché a rychlé, ale tohle všechno jsem nečekala.
Zkuste ještě Český statistický úřad.
Odhad inflace MPSV - jestli to zpracovávali stejně kvalitně jako nový systém výplat sociálních dávek na ÚP, tak . . . To si snad uložím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.