Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové,
přeju Vám všem hezké svátky a hodně štěstí do nového roku. Dávejte na sebe pozor a mějte se rádi
P.S.: A ti kaproví, zítra bacha na kosti!
Hele, Luigi, to není od Fatálka, to je od nějakýho Kováře nebo co - radši zkus ten můj odkaz...
Na rozdíl od Krkovičky, která se rozhodla Vánoce osobně přivítat, musím přiznat, že já jejich příchod zaspala. Ale už si je také užívám.
Cobraku, Tobě i všem dobrým lidem na Poradně přeji opravdu hezké, klidné a pohodové prožití Vánoc. A už jen klid a rozjímání a vyprávění a vzpomínání a prostě už žádný stres a žádné problémy.
Ať nikdo z nás není o Vánocích sám, ať každý někoho má, s kým se o tu radost a pohodu Vánoc může podělit. Jaga.
Pěkný sváteční podvečer. Pěkně děkuji za všechna krásná přání ..a též ještě jednou i já přeji všem jen to nejlepší a nejkrásnější...Stálé zdraví a mějte se rádi...
Kapka naděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.