Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kadeřnictví praha

Od: nameless* odpovědí: 1 změna:

zdravím, neznáte nějaké dobré kadeřnictví v Praze (nejlépe 4), kde umí stříhat patky teenagerům? všude kde jsem byl mne ostříhali tak, že jsem musel svůj účes změnit, popř. dostřihnout sám. ale to už mne nebaví a chtěl bych se konečně nechat ostříhat tak, jak sám chci a ne že mne ostříhají jinak než si řeknu... podmínka je, aby tam stříhali opravdu dobře a za rozumnou cenu (do 4-500 kč)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Mno, bude Vám to znít asi divně, ale já mám vynikající zkušenost s učnicemi (sice P1, ale zase na tramvaji - v ul. Školská, zast. tram. Vodičkova). Je fakt, že tam chodím jenom od března dál, když už to umí :D , ale stříhají tam výborně a jsou levní. Jediné mínus - trochu déle jim to trvá. Zkuste. Jinak taky bydlím na P4 a ptala jsem se starousedlic z domu - všechny jezdí jinam... Tak že by tu nikdo dobrý nebyl (Nusle)? *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]