Nejste přihlášen/a.
Dnes mi kamarádka poslala mailem tento zajímavý kalkulátor, který určuje věk podle mnoha faktorů
Tak co, kolika se dožijete a jaký máte právě skutečný věk? Já mám skutečný zrovna 18 a dožiji se 79 let:D Jupííííí
Jo, celkem dobrý, ovšem musí se to brát se značnou rezervou. Zaprvé to míchá zdravotnická hlediska (cukrovka) s bezpečnostními (bezpečnostní pásy). Za druhé sice tuším svůj krevní tlak, ale vůbec netuším hladinu cholesterolu. Na prohlídky totiž nechodím a lékaře nevyhledávám - ale na to se test ptá až posléze.
Takže jako fórek dobrý, ovšem výsledek neberu jako důvěryhodný...
Já myslím, že u mě to odpovídá. V naší rodině se žije dlouho. Takže pokud na mě nespadne meteorit, tak by to mohlo podle toho kalkulátoru vyjít.
doplněno 17.03.12 12:56: Ale je fakt, že jsem něco odhadoval. Třeba zrovna ten cholesterol. A taky cukrovku. Je tam volba "Nikdy jsem neměl, ani v rodině není" nebo "nízká cukrovka" Ale chybi mi tam volba "Já cukrovku nemám, ale v rodině jo" Tak jsem to prdnul mezi ty dvě možnosti
A taky se mi líbí jak v té výsledné tabulce píšou "Nelíbí se vám výsledek, tak to zkuste znovu a víc si lžete"
To se opravdu nedá brát vážně. Pro mladé to asi ani není. Já neřídím, nepracuju ještě, cholesterol nevím. Můj věk 18.Podle toho testu mám skutečný věk -5,6 a mám se dožít 97,6 let. Když mám -5,6 let , to jako se teprve narodím, jo? Vtip dobrý, ale podle toho se nedá řídit. Já bych se nechtěl teda dožít 97,6 let.
To jsou zajímavé stránky. Když si dáte hlavní stranu, tak je tam toho víc.
Třeba clovekonline.cz/...
No, tak já zrovna patřím mezi ty, co se ještě nenarodili . Ale já zas nemám třeba vůbec řidičák, takže ujeté kilometry jsem zadala těžko, ale že se dožiju jen 92?
Ach jo, a co stovka, nebyla by?
Nejde mi to sem dát, takže: biologický věk: 15, skutečný věk - 3.3, dožiji se 92.3 let a mám před sebou 28 200 dní.
Hmmm...
Tákže...
V reálu je mi 12 - 13.. (Víte, jsem narozená 30. 12. 1999, takže kdyby jste se mi koukli na rodný list, řeknete, že je mi 13, ale je mi 12.)
Podle kalkulátoru:
Skutečný věk: -5,1
Dožiju se: 92,1
Mám před sebou 28 900 dnů...
Každopádně závidím tak super datum narození To vaši slavili už den před Silvestrem:D
Akorát je blbý mít Vánoce a narozeniny hned po sobě... kamarádka je 18. 12. a jmenuje se Eva. No nenaštvalo by Vás to?:D
Zajímavý kalkulátor to je, lidem kterým ostatní hádají podle vzhledu znatelně víc / míň tak se relativně přesně do toho hádání taky trefí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.