Nejste přihlášen/a.
Ahoj, vybírám si auto- nejvíc se mi líbí Peugeot 307, 207, Citroen C3 a Kia Picanto. Líbí se Vám po vzhledové stránce některý z nich? A který Vám připadá nejlepší po stránce praktické (údržba, náhradní díly, lehké ovládání apod...). Popřípadě, jaké jiné auto byste si vybrali Vy (chápu, že asi každý druhý Porsche, ale myslela jsem spíš ty menší nebo rodinné apod. :D )? Díky...
hodně důležité kolik?
váš cenový strop? aspoň rok výroby?
jestli vám stačí hatchback , nebo kombíka , kolik vás je v rodině .. nebo by mělo tím autem jezdit ..
libí nelíbí mě se líběj vozi alfa romeo ale vživotě bych do fiata nešel
Jasně chápu- co se líbí Vám třeba z levnějších a co z dražších. Rok výroby tak do 10 let... Hatchback, kombi je jedno. V rodině je nás víc, ale máme už dvě auta, takže v tom by nebyl problém, když se tam všichni nevejdeme, ale cca auto pro 5 lidí normálního "vzrůstu" .
Já jsem spokojený, výborná stabilita hezkká spotřeba, mohu jen doporučit... Nissany jsou dražší, to je pravda...
Jde o mé úplně první auto a jsem začátečník, takže nějaké lehčí a cena: do cca 100 000,- (ta cena je za ojeté, samozřejmě)...
začátečník tak bych se držel při zdi... koupil bych radši neco menšího, a asi i levnějšího .. nějakou fábii,peugeota 206, clio,polo,
a nebo dražšího m5 bávo nebo audinku rs6
Nu nevím, kolik máte naježděno a kde bydlíte, ale v případě že moc ne a bydlíte ve větším městě (není nutně podmínka), tak bych zvážil koupi prvního auta tzv. "bouchacího"... tedy takového, které bude stát třeba jen 10.000,- a nebude Vás mrzet každý škrábanec. A až dostanete řízení pevně do ruky, tak něco dražšího.
Jinak opravdu záleží na tom z jakého důvodu auto pořizujete - kolik najede, v jakém prostředí, kolik lidí (nákladu) bude převážet atd. Protože přece jen mezi menšími a rodinnými vozy je propastný rozdíl, takže si to chce stanovit priority.
A abych Vám odpověděl na otázku... líbí se mi C5 Tourer. Kdybych měl jít do malého MPV, tak C4 Picasso... kdyby do plnohodnotného, tak bych zvažoval SsangYong Rodius, případně nový Chevrolet Voyager.
Jsem už docela vyježděná, ŘP mám 39 let. V dobách, kdy jsem dělala OZ, jsem najezdila okolo 50 tisíc km za rok po celé republice s Fiestou. Vzpomínám si třeba na svou únorovou cestu na Ještěd.Raději bych to byla zvládla na běžkách.
Takže praxe by byla, s financemi už to není takové. Ale nestěžuji si. Mám několik let svého Fiátka, stál pár tisíc a jezdí. Neprší mi na hlavu, nákup do něj narovnám, tak co. A když mě někdo předjíždí a kouká opovržlivě, tak si myslím totéž, co pan Hrušínský ve Vesničce střediskové říkal nahlas: Jen se ne...
Jen abychom se oba dva ještě hodně let ze sebe navzájem těšili! Jaga.
A co se týče náhradních dílů, zatím jsme na něj v prodejně Na spravedlnosti v Pardubicích sehnali úplně všechno. A za slušné ceny. Nestalo se, že by řekli NEMÁME.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.