Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mým snem je stát se patologem. Byla jsem uz i na exkurzi na pitevne a nadchla sem se. Chtela sem se zeptat, jak toho docilit? Vím že základ je dostat se na medicinu ale co pak dal? Jinak má tu někdo nějakou zkušenost nebo je dokonce patolog..? Dekuju
Ano, medicína je základ. A s tou exkurzí? Myslím, že jsi viděla pouze tu nejčistější část této práce. Umíš si představit, jak vypadá lidské tělo zavřené několik měsíců v teplém bytě? Nebo utopenec po delší době ve vodě, dítě rozmašírované při dopravní nehodě? Než vystuduješ medicínu, tak tě tenhle sen přejde.
No, i tak to bude občas humáč. A co? Zvykneš si. Patologů je dost, takže zvládnout se to zjevně dá Prvotní fascinace je dobrý začátek.
I tak se setkáš s ošklivými situacemi... Medicína je základ, jak už tu bylo napsáno. Zkus se podívat sem: lenjulenka.blog.cz/... , celé stránky jsou o medicíne, tak si je třeba prolouskej, ať víš alespoň trochu do čeho jdeš (pokud sem už někdo tento odkaz dal, tak se omlouvám, nečetla jsem všechny příspěvky)... Jinak, jen do toho, já se letos také hlásím na medicínu a patologie mě také láká... Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.