Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíšťata jsou tu!

Od: minda® odpovědí: 7 změna:

Dneska jsem objevila našemu psovi na krku dvě klíšťata...*ee* hrůza... už jsou tu zas... :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Tak to je nějak brzy oproti loňským rokům, ne? Že potvory nevymrzly! *bum*

hodnocení

0x

Nejsou tu zas. Jsou tu ještě!

denita*
hodnocení

0x

Ach jo... to zas bude prohlížení, vybírání, kroucení, splachování, pálení... nějak mi to vůůůbec nechybělo.

hodnocení

0x

Je tedy správný čas pro preventivní ošetření našich zlatíček! Kecy jim ale nepomohou... *stop*

cyril*
hodnocení

0x

Objev sice pozoruhodný, ale jistě ne nijak výjimečný. Klíšťata jsou s námi po celý rok, jen v určitých podmínkách nejsou tak často na očích. Minulou zimu jsem kočce chované venku sundal řádně nasáté klíště v půli ledna, při denní teplotě - 9st.C a kolem chalupy byl metr sněhu. Nadmořská výška 900 m.;)

buss
hodnocení

0x

Jako každý rok po slezení sněhu..., překvapilo by kdyby nebyly...

krkovicka*
hodnocení

0x
Včera při krásném počasí, nějaká práce na zahrádce, večer na stehně klíšťaka.Takže ano, jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]