Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to vypada v Praze 15.3. stavka?

Od: juglans® odpovědí: 35 změna:

Dobry den zajimalo by me co se kdye deje v ulicich,neco,co televize radej nevysila.Zatim vim jen ,ze v Praze jsou vypnuty kamery.dik vsem za svedecke zpravy,ne co nekde slyseli.dEkuji

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hodnocení

Podle kamer lidi malo,ale to jeste neznamena nic.kdyby tam byly vsechny ,co nechteji tuto vladu,bylo by to zajimavejsi..

houno
hodnocení

0x

opravdu? a které? dovoláváš se svědecké zprávy a zatím jenom šíříš to co jsi někde slyšel *ee*

hodnocení

Chtela jsem vedet,jestli je to pravda.Jestli vas zajima pramen info,tak muj muz mi to cetl na netu na hlavni strane.Nesirim,ptam se.Ale vy delate tedy co?Oponujete necemu,co nevite taky urcite.

houno

já vím zcela určitě, že těch pár kamer, co jsem si zkusil otestovat normálně jelo :)

což si váš muž mohl také ověřit, když už u toho netu dřepěl

hodnocení

Muzu prosim vedet jakjste si kamery testoval?

houno

*smich* to bych pasoval na dotaz dne *smich*

Jak jsem to testoval? Najel jsem si stránku s webkamerou a podíval jsem se ... :)

hodnocení

Aha a jiste jste si proveroval kazdou minutu a vsechny .

houno

všechny určitě ne. *nevi* Ale vy nám určitě sdělíte které, možná jsem právě ty vynechal

hodnocení

Vzdelovatktere nesly nebudu,jelikoz jsem je nevidela,ale zrovna tak nemuzete s urcitosti vedet jak to bylo,kdyz jste jiste neproveroval,jak jsem uvedla.Ptam se lidi,ktrei to primo videli,Ano,?navic ,nabyvam u vas dojmu,ze za kazdou cenu chcete prosadit ,ze toneni mozne v tomto state.ze by se vyply zamerne kamery.Ja bych se nedivila,ale nevim to,takze se ptam,jestli je pravda,co psali ve zpravach na netu.Branit tuto vladu nehodlam,zatim jsem si nevsimla,ze by delali neco pro lidi,hlavne pro sebe a jeste k tomu zpusobem,ze na ne dojde taky,jen o neco dyl.

ňákej hustej ne? Ta paní se slušně ptala tak nepruď!

houno

1.s tebou se tu nikdo nebaví

2.paní v úvodním příspěvku uvedla "vím jen, že ..." z čehož jednoznačně vyplývá, že to co následuje není dotaz ale oznámení a že to považuje za ověřený fakt. A protože já jsem jiného názoru, její výrok jsem se pokusil zpochybnit. Ale uznávám, že snaha uvést věci na pravou míru proti tzv. většinovému názoru může být v jistých kruzích považována za pruzení *smich*

b

Vraťte se tam, odkud jste přišel :D.

B.

lidus*
hodnocení

0x

Manžel byl v Brně, vše v klidu,lidí tipuje 3000 možná i víc, velké nadšení bylo u Československé státní hymny, závěrem se podepisovala petice za odstoupení vlády. Jeden z řečníků že řekl, že má spojení s Prahou a že to tam vře a lidé táhnou k ČT jelikož ještě v 18.30 nebylo žádné zpravodajství o dění ve městech. Kdeže čekali jsme u všech zpráv a ani slovo, tak ať žije cenzura! Jo a BISKA, že to mapovala.

agentbisky
hodnocení

Lidus,taky muj se tady rozciluje nad cenzurou.Je to stale stejne,vysilaji jen co potrebuji a ne aby byly videt obe tvare.Maj strach smejdi.Ja mam tedy take strach,ale jiny.jak tady neco zacne,bude to hodne zle,ale musi to byt,vim.

doplněno 15.03.12 20:40:

Ono by to hodne zle stejne prislo samo,ale po delsich trapenich.

antoniogt

Díky tomu že to neodvysílali se lidi jen utvrdí v tom že to v této republice nefunguje správně. TVnoviny jsou jen o nemocech,důchodcích kteří jsou chudáci když mají 10tisíc důchod bez ohledu na to že tolik mnozí pracující nemají ani čistého...jestli se něco bude dít tak budu u toho i se svou rodinou a doufám že se probudí i zbytek lidí.

hodnocení

Tak urcite je TV pod vuli vlady,a bylo to i driv.bohuzel se na vysilani moc spolehat neda.Tikteri sleduji opravdu co se v nasem state deje,nebo ma osobni neblahe zkusenosti,tak to vi,ze TV odvysila lez.

ahasver4*
hodnocení

0x

Čemu se dívíme?Copak nevíme koho zvolili do čela ČT?Přijdou horší věci.Je mi líto,že jsem už tak starý a ve své podstatě bezmocný.Ale ještě přijde čas,že nás budou muset slyšet a neschovávat se!

buss
hodnocení

0x

Co jsme si zvolili to máme. Vězte, že lepší lidi nejsou, k moci se derou jen ti, co ji chtějí mít (a kdo by nechtěl) a ještě na tom trhnout. K tomu není třeba žádné vzdělání, předpokladů... bohužel. Vždy kandidáti lid oblbnou. Jinde ve světě je to lepší?
V naší demokracii si každý dělá co chce, není pevná ruka. Takje co s tím, vidle... a co potom?

hodnocení

prave se nevi,aby to zase nebyli nejaky sicaci,ktery se chteji jen dostat k moci a chudaci je pujdou v ulicich v dobrem umyslu podporit.Jenomze to se nemuze vedet nikdy.Sametova taky nevznikla od obyc. lidu ,jsem o tom presvedcena.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokavad nebude plný Václavák tak za nic to nestálo.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Vím, že si tím tady v těch protipolitických náladách zavařím, ale vy si opravdu myslíte, že BUDE LÉPE?

Lépe asi ne, sposta věcí je nenávratně v čudu, JDE ALE O TO ABY NEBYLO JEŠŤE HUŘE a takhle špatnou vládu jsme ještě v dějinách Československa a Česka neměli.

kdokoliv*

Tak na tuhle poznámku se nedá nereagovat! Bez víry se nedá žít! A nebýt právě víry v lepší zítřek a život samotný doprovázen opravdovou svobodou v demokratickém a fungujícím státě, potom by mohlo nastat i to, že bude ještě hůř bez možnosti se bránit!

krkovicka*
Nooo, nepřišli bojovat.Mě spíš připadalo, že se vyřvávají.
cocinkamichalka*

Ano, já také věřím v lepší zítřky, ale myslím, že změna vlády na to má pramalý vliv. Copak nevidíte, že ti nahoře jsou všichni stejní, ať je to pravice či levice? Všem jde jenom o koryta - a abychom změnili celé politické spektrum, na to nám šaškování v Praze nepomůže.

hodnocení

Take se sbazim veritt,jinak to nejde.a je fakt,ze neni z koho vybrat.chtelo by to trochu ocesat prijmy u techto lidi a davat jen opravdu za vetsi zasluhy.ale kdo tohle zaridi,ze..

doplněno 16.03.12 10:57:

omlouvam se za preklep-snazim

buss

Ti nahoře.. se těmi nahoře nenarodili, jsou to lidi z nás, jako my. jen po něčem baží.. a kdo ne? Jen na rozdíl od jiných jsou schopni do toho jít. A dělají jen to, co jim dovolíme!

Každý po něčem baží, ale neznamená to, že proto musí lhát, podvádět a okrádat a ještě si to zařídit tak aby to vlasně bylo legálně. Tohle není jen o odvolání vlády, ale nestavení zcela jiných pravidel - HLAVNĚ ODVOLATELNOST A ZODPOVĚDNOST

pepis*
Je spatne nastavena parlamentni demokracie.Pred volbamy same sliby a potom skutek utek a jsou neodvolatelni a mohou si 4roky delat co chteji v tomto je nutna zmena.Je nutna odvolatelnost poslancu od volicu a zcela jiste tento system mozny je jen chybi vule k zavedeni.

hodnocení

Mimo chodem,vi nekdo,kdy bude dalsi akce?A co rikate petici na netu ,bude vubec k necemu?myslim ze o ni vi malo lidi.

pepis*
15.4.2012 na namesti v kazdem vetsim meste.od 17 hod.
17.03.12 13:38
hodnocení

Dekuji

hodnocení

Jeste jsem take cetla titulek-Prijdte pomoci zatknout Necasovu vladu 19.3.v 17hod.tak jestli se uz v pondeli nezacne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]