Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci na vodu, vymluva?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Dobry vecer... mam takovou starost... mame v kvetnu jet se skolou na vodu, ale me se teda zatracene nechce...mm skoliozu a jeste k tomu co kdybych mela emsicky nb tak... no vazne... neiite jak se vymluvit abych nevypadala trapne ze nejedu? vazne se mi tam nechce...dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sharkis*
hodnocení

0x

Vodák je asi ta nejlepší akce, která Tě na škole může potkat - vážně*palec* Asi nejpřijatelnější způsob, jak tomu uniknout, bych viděl v konzultaci s lékařem - ať už pediatrem anebo gynekologem - některé dívky totiž mají vysokou náchylnost k zánětům močového měchýře, tudíž jsou pro ně podobné akce relativně tabu, ač se to samozřejmě nějak zařídit (aby mohly jet) dá;) Přijde mi to jako celkem rozumnej důvod - jen nevím, jestli Ti v tomhle nějakej doktor pomůže, jestli by prostě nebylo lepší to detailněji nevysvětlovat - prostě jet nemůžeš - tečka;)

hodnocení

0x

Skolioza, to je skutečně vážná nemoc. Určitě bude bez problému, získat od lékaře potvrzení. Na vodě, je to báječné, ale velmi náročné na pohyb.

lindaf*
hodnocení

no ja mam docela silnou mam dokonce i korset a hrozi mi operace... zkusim to dekuji moc za radu..

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já se taky za vodák přimlouvám :) Nevím Lindo, jestli jsi ještě na ZŠ nebo už na SŠ... U nás na SŠ se s tím nedělaly cavyky. Prostě jedna kamarádka řekla, že si radši za těch sedm set, co vodák stál, koupí nové boty. A nejela. (A nebyla to holka z žádné chudé rodiny!)

hodnocení

0x

Vodák je skutečně supr akce. My si ji užívali maximálně. Ale vždy se našel nějaký jedinec, který se z toho vymluvil. Výmluv bylo vždy hodně - nemám prachy, alergie na vodu apod nesmysly, stejně jako např. skolioza. Později se zjistilo, že neumí plavat ... :)

lidus*
hodnocení

0x

Neznám nic lepšího než jet vodu. Ale pokud chceš dobrovolně přijít o spoustu srandy tak nejezdi, pro princezny to fakt není. Máš skoliozu, já jsem na vozíku a jet Sázavu nebo Vltavu považuji za ten největší a nejlepší úlet co jsem absolvovala. Velká prča byla už nalodit se do Pálavy, pravda šlajsnu semnou sjel manžel jen malou, ty větší mě vyskladnil z lodi a cestovala jsem autem. Vykoupat si troufnul mě jednou, víckrát to, že se utopím i ve vestě a z helmou neriskoval. Neváhej a pokud ti to vyloženě lékař nezakáže tak jeď.

hodnocení

0x

Jednou Ti to bude líto. To není jen vodácký výlet, ale také plno srandy a zážitků se spolužáky. Večer táborák, kytary, písničky...Jednou se rozejdete, ale věř, že téma, jak jste sjížděli, bude náplní ještě mnoha dalších srazů. A Ty tam budeš sedět jako brambora a nebudeš vědět, o čem je řeč. Přitom si za to budeš moci sama. Skolióza není nic příjemného, ale měli jsme také ve třídě děvče s tímto problémem. Dokonce nosila těžký korzet. Byla jak z hadích ocásků, účastnila se vždycky všeho, dokonce i lyžáku. Byla sice ve 3. družstvu a lyžovala dost opatrně, ale, jistě znáš heslo: NENÍ DŮLEŽITÉ ZVÍTĚZIT, ALE ZÚČASTNIT SE. A Ty se toho dobrovolně zříkáš. A jestli se chceš vymlouvat na menses, věz, že existují léky na oddálení. Napíše Ti je gynekolog. Tak nehledej problémy tam, kde nejsou, nauč se prsa i znak, kup si nové sexy plavečky, ať spolužáci čubrní a hurá na loď. Jednou bys litovala! Věř mi, je to tak. Pokud nejsi úplné dřevo na tělocvik, navíc nespolečenská a ve třídě neoblíbená, nevidím důvod, proč nejet. Tak do toho.*placni*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]