Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímá mne názor na výhodnost této nové předplacené dobíjecí karty oproti běžné bankovní kreditní kartě.Říká se, že je anonymní, ale z hlediska aktivace přes mobilní telefón a automatické přidružení tel.čísla ze kterého bylo voláno ke konkrétní kartě mi nepřipadá zrovna anonymní. Většina zákazníků si vyplní registrační kartu u operátora.A potom už jen krůček, aby operátor sdělil adresu učástníka např.exekutorovi.Nebo v případě nepoužívání karty po uplynutí 12 měs.začne poskytovatel Blesk karty si učtovat 39Kč.měs.za nepoužívání karty.Jak, když karta bude sice aktivováná,ale během této doby tam nebude nabitá žádná částka, to chce pobírat od 13měs.každý měsíc pokutu do minusu na Blesk kartě nebo z kreditu mobilního telefónu?Nebo požádá operátora o adresu a předá exekutorovi, že jsem nezaplatila 39Kč a potom bych mohla mít z této předplacené jakoby anonymní karty třeba exekuci na 20tis.Kč.Co by se stalo, kdybych si nestihla během této lhůty dobít kredit nebo se rozhodla náhodou blesk peněženku zrušit.Budou na mne dělat nátlaky, že chtějí poplatky po delším nepoužívání Blesk mobil peněženky, když budu např. v zahraničí?Nebo ji můžu rozlámat a žádné poplatky už dál nabíhat nebudou? Jinak 30Kč.za výběr z bankomatu také není moc příjemné.
doplněno 06.12.14 19:26:Oprava: ne karta na telefonování, ale na placení v obchodech a do bankomatu -blesk peněženka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.